lauantai 7. tammikuuta 2017

Mihin jäätiinkään..

Ai mikä blogin paluu. Jäänyt tämä taukovaihe näköjään päälle. Anteeksi siitä! Ei tässä tosin kummoisemmin ole materiaaliakaan ollut, eikä ihmeempiä kerrottavia.

Jalka ultrataa 12. pvä. Se piti ultrata jo tällä viikolla, mutta eläinlääkär sairastui. Ja kyllä, haluan juuri tämän kyseisen eläinlääkärin, koska näki myös alkutilanteen.

Neiti näppärähn on ollut oikein tohkeissaan ravaamisesta, mikä nyt ei ole yllätys, kun on ihan tarpeeksi tälle vuodelle vain kävelty. Nätisti se malttaa käynnissä olla, mutta huomaa, että sitä jo hieman tympii, kun ei pääse kunnolla hommiin, vaikka käynnissä tehdäänkin kaikkea mahdollista, esimerkiksi takaosakäännöksiä,väistöjä, avoja, sulkuja ja lisäyksiä.


Olen kyllä mahdottoman ylpeä, miten on Seba jaksanut sairasloman. Jos tästä plussaa hakee, niin käyntityöskentely on parantunut huomattavasti. Käynti on meille ollut aina vaikein askellaji työstää yhtän mitään, mutta nyt sujuu jo triplasti paremmin.


Kävipähän tuossa pieni onnettomuuskin ennen joulua, kun tallikaverin hepalla hyppäsin, jonka hyppykerrat jää varmasti kahden käsin sormin laskettaviksi. Olen aikaisemminkin kyseisellä hevosella hypännyt ja aina se on ollut mutkatonta ja helppoa. Sitten padam!

Kuva lainattu hevosen omistajalta. Huumoria kehiin!
Käykää kurkkaamassa kyseisen henkilön BLOGI


Nyt odotellaan ultrausta ja sitä seuraavalla viikolla onkin hieronta. Tässä kun ollaan vähän keretty ravailemaan, ei hieronta ole varmasti pahitteeksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti