tiistai 6. syyskuuta 2016

Mistä kaikesta kertoisin?

Blogiin on tullut paljon kommenttia muunmuassa gramaaneilla ratsastuksesta. Tästä ajattelin tehdä ihan oman postauksensa, joka sisältää sekä kuvia, että videoita ja tottakai omia mielipiteitäni.

Seba on huimasti jo saanut kuntoa ja on oikeastaan normaali oma itsensä. Viikonloppuna lähdetäänkin estevalmennukseen, josta toivonmukaan saan teille myös materiaalia.

Valmentaja on käynyt nyt kaksi kertaa Seban ratsastamasa ja tänään oli se toinen kerta. Seba tietysti näytti kaikki huonoimmat/inhottavimmat puolensa (nuppi kiehuu yli sadan asteen, peräpää kevenee ja ja edestä puuttuu ratti), mikä tietysti on hyväkin asia, jotta valmentajan on paremmin perillä hevosesta. Ensi kerralla sitten vuorossa valmennus.

Seba on saanut nyt siis liikkua normaalisti, eikä rajotteita ole esim riehumisen (lue:pukittelu tms)
Niin ollaan otettu nyt juoksutuskin tottakai paremmin mukaan liikuntaan, jotta saadaan treeniin vaihtelua ja myöskin sitä vapautta, eli irtojuoksuttamista. Onhan neiti ollut hieman ihmeissään varsinkin irtojuoksutuksessa, että nytkö hän saakin riehua, kun niin kovin maltillisesti on pitänyt olla ja liikuntamahdollisuudetkin kauan rajattiin leikkauksen jälkeen. Alla video viime kerran juoksutuksesta ja irtojuoksutuksesta

Postaus jäi aika mitäänsanomattomaksi, eli paljon asiaa, vähän kerrottavaa. Voiko tätä näin edes kuvailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti