sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Estevalmennus 11.9

Tänään oli ensimmäinen estevalmennus. Verryttelin Sebaa kevyesti melko pitkin ohjin, sekä ravissa, että laukassa, jonka jälkeen lähdettiin ottamaan verryttely hyppyjä pienelle ristikolle.

Tämän jälkeen hetken huili ja aloitettiin ensimmäinen tehtävä, joka oli suhteutettu linja, jota tultiin sekä viidellä, että kuudella laukalla. Tämän jälkeen jumppasarjaa, joka alkuun oli puomi-ristikko-puomi-ristikko....jne..

Ruettiin sitten vähän yhdistelemään tehtäviä ja tultiin sekä jumppasarjaa, että linjaa ja yksittäistä ristikkoa putkeen.

Lopuksi, kun Seballa oli kauhea kiire ("se on hätäinen ja rytmi ei säily), mikä on muuten ihan totta, niin tultiin suhteutettua siten, että keskelle tehtiin voltti. Jopas malttoi muuten neiti odottaa hyvin tämän jälkeen.

Vaikeuksia tuotti oikea laukka. Vasempaan laukkaan tultiin hyvin alas, mutta oikeaan laukkaan tuleminen oli alkuun hieman työlästä.

Sebahan myöskin innostui välistä niin, että meinasi olla jarrujen kanssa, ongelmia (sen takia videolla ylimääräiset ympyrät "rauhoita tilanne").




Kaikenkaikkiaan olen erittäin tyytyväinen Sebaan! kuitenkin virallisesti kolmas kerta, kun hypätään, jos kavaletteja ei lasketa mukaan.

Itselleni sain huomautuksia muunmuassa näistä asioista:
-Kyynärpäät kylkiin
-Vasen käsi alas
-Kevyt käsi ennen estettä
-Hitaammin mukaan hyppyihin, koska Seba on niin nopea
-Sama laukka kaarteissa

Menin valmennuksen tosiaan D-kolmipala kuolaimella ja jostakin syystä neiti osaa purra kolmipalaan kiinni, joka tuottaa tietysti hieman haasteita. Se on kyllä muuten aika mukavasti säädeltävissä, mutta vähänkään pidempään kun sa alaukata, se herkästi on varsinkin vasemmassa ohjassa kiinni.

2 kommenttia:

  1. Teijän meno näyttää tosi hyvältä. Tosi kiva postaus ja kiva video

    VastaaPoista
  2. Moikka! Unohdin silloin tallilla kertoa, mutta multa löytyy pari hyppykuvaa teistä, jos haluat. :) -Vilma

    VastaaPoista