lauantai 27. elokuuta 2016

Toisen kerran esteillä 27.8

Luulin, että nyt tarvitaan jarruja, kun takana on yhdet hyppelyt ja yhdet kavaletti treenit, jotka mentiin ympyrällä vain hieman laukkaa kehittäen, vai miten tämän tarkemmin nyt sanoisi. Laitoin kavaletti treenin siis Seban vuokraajalle, jotta saadaa laukkaan vähän tekemistä.. Tehtävänä oli kavaletti-puomi-kavaletti tehtävä ympyrällä.

Neitihän tosiaan meinasi kuumua näistä 30-40cm kavaleteista ja olihan siinä vuokraajallakin tekemistä, kun neiti näppärä oli sitä mieltä, että nää voi mennä miten vain yli.

Tänään sitten otettiin ihan esteitä! Miniesteitä, eli 60-70cm korkeudeltaan olevia esteitä.



Olisihan tuo varmaan hypännyt vaikka ja mitä ja kauhean tarkkana oli jokaisessa hypyssä. Videolta ei kuulu, mutta välillä naureskelin, kuinka tosissaan neiti olikaan. Ylpeä saa olla!

Viime postauksessa kerroin, kuinka Seba oli enemmänkin ihmeissään, että pitääkö tässä hypätä, mutta tänään alla oli lopuksi jo aivan oma itsensä. Hypätä Seba olisi voinut ties ja kuinka kauan, mutta pidettiin kuitenkin treeni maltillisena, jotta taas jäisi hyvä mieli hyppelöistä, kun hieman korkeampia mentiin. Verryteltiin noin 60cm esteillä ja lopuksi pystyt olivat kutakuinkin 70cm korkuisia.

Itse olin edelleen periaatteella, kunhan mennään, mutta jotta saatiin jotain järkeäkin siihen touhuun, oli onneksi kaverini mukana hokemassa "hiljaa nyt!" ja "keskity!".

Olen ihan älyttömän tyytyväinen Sebaan. Pienikin pidäte ja heti se oli täysin kuulolla. Hyppäsi tarkasti, vaikka lähelle tulikin. (LUE: aikoinaan Seba meni esteen "läpi" jos paikka ei osunut) Nyt sitä oltiin niin terävänä ja kuulolla. Myös Seban ominainen," joko mennään" steppaaminen tuli hyvin esiin, joten ollaan siis hyvällä mallilla ja olen iloinen, että neiti on innoissaan.

Paljon kuulumisia tulossa piakkoin, joten olkaa kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti