tiistai 23. elokuuta 2016

Maastakäsittelyä ja hierontaa

Kaikenmoiseen kauheaan sitä pieni hevosparka joutuukin, kun kaksijalkainen omistaja keksii ties minkälaisia kummallisuuksia hevosen siedättämiseen..



Videolta ei näy läheskään kaikki.. Koneeni ei ole suostunut oikein youtubeen lataamaan videoita tai näyttää, että lataa videota lähes 3 tuntia, jos video on yli 3 minuutin mittainen.. Kunhan saan rauhassa ladattua loput, laitan ne teille näkyville!

Maastakäsittelyssä tosiaan treenattiin siedätystä kaikkeen niin outoon ja kummalliseen, kuten videossa näkyvään lakanaan. Mukana oli myös sateenvarjoja. Ensin ne olivat maassa (auki) ja niitä mentiin sitten tutkimaan.

Lakanan kanssa alkusäikähdyksen jälkeen siinä ei ollut mitään ongelmaa, joten reaktio oli suhteellisen pieni. Samoin kävi sateenvarjojen kanssa. Heti kun ne oli nuuhkittu ja tarkastettu, etteivät ne hyökkää kimppuun, niitä kovasti olisi pitänyt maistella..

Aikaisemmassa postauksessa olikin kuva, missä Seballa on pressu päällään.. Myös sitä treenattiin.. käveltiin yli. Ei sanonut Seba juuta eikä jaata tähän hommaan. Pressua kun olin laittamassa selkään, niin oli Seba lähinnä sitä mieltä, että "onko pakko?" Sitä se ei siis pelännyt eikä arastellut mitenkään.

sama kuva aiemmassa postauksessa

Sateenvarjollakin sai loppujen lopuksi tehdä mitä vaan! (myöhemmin tulevasta videosta näette)

Seballa kävi myös hieroja pari viikkoa sitten. Edelleen oli lanneselkä jumissa, mutta aukesi heti, kun hetken hieroi. Myöskin pepussa molemmin puolin oli kireyttä, joka tullut siitä, että ollaan alettu nyt niitä väistöjä enemmän tekemään leikkauksen jälkeen. Hauis lihas oli myös kireä molemmin puolin, kun hissuttelusta ollaan päästy jo eteenpäin ja mennään tällähetkellä normaalisti. Sekin aukesi nopeasti, kun hieroi. Kaikenkaikkiaan vasemmalta puolelta löytyi enemmän kireyttä.


Yllä olevasta videosta näkyy, kuinka Seban olisi hieronnan aikanakin pitänyt keksiä jotain tekemistä. Kyllä se välillä meinasi nukahtaakkin ja haukotuksia tuli moneen otteeseen.

Jumeja löytyi viime kertaa enemmän, mikä olikin oletettavissa näin kuntoutuksen edetessä jo lähes normiliikuntaan ja siksi tämä nyt "tilattu" 4 kerran hieronta tekee enemmän kuin hyvää Seballe.

Käykö teidän hevosillanne hieroja?

1 kommentti:

  1. Kiva postaus ja kiva video. Innolla odotan niitä muita videoita. Meillä ei käy hierojaa, koska mun valkku hieroo itse meijän hevoset.

    VastaaPoista