keskiviikko 17. elokuuta 2016

Ensimmäiset esteet

Ei voi täällä kirjoittaja enää iloisempi olla, kun pääsi oman tutun ja turvallisen (ehkä) hevosensa kanssa hyppäämään ensimmäistä kertaa melkein puoleen vuoteen!

Oletin, että Seba olisi niin innoissaa, että tarvittaisiin kaikki voimat pitää se lapasessa, mutta toisin kävi.

Seba oli enemmänkin ihmeissään, että nytkö pitäisi hypätä. Pari ensimmäistä hyppyä olikin vähän epävarmoja, vaikka esteet olivatkin todella pieniä.

Mentiin siis ensin kahta laukkapuomia ympyröllä, jonka jälkeen siirryttiin toisessä päädyssä olevalle pystylle. Sitä mentiin molemmista suunnista kolme kertaa, jonka jälkeen otettiin pienistä ristikoista tehdylle sarjalle vielä molemmista suunnista hyppyjä. Mentiin sarjaakin vain muutaman kerran, jotta ei näin alkuun tylisi liikaa hyppyjä. Menin myös kevyessä istunnassa, ajatuksella, että kunhan nyt hypätään ja aloitellaan ihan rennosti, ilman, että vaadin yhtään mitään. Halusin hyppykerran jäävän sellaiseksi, että mennään ihan rennolla meiningillä, ja että molemmille jäisi kiva fiilis pikku hyppelöistä.

Lopuksi Seba oli aivan oma itsensä, mutta alkuun tosiaan hieman ihmeissään. Olisikohan pääkoppaan jäänyt, että viimeksi hypätessä alkoi vatsakivut. Veikkaan että innokas pieni tamma kuitenkin parin hyppykerran jälkeen on taas oma yli-innokas itsensä :D



Seba sai myös uudet monot maanantaina ja sunnuntaina kävi hieroja avaamassa jumeja..



Paljon videota tulossa lähiaikoina (lue: kunhan hidas koneeni lataisi)


1 kommentti: