lauantai 4. kesäkuuta 2016

Kuulumisia ja kysymyksiä?

Nyt kun Seban pahin vaihe ohi, niin monia varmaan kiinnostaa jokin mieltä painava juttu leikkauksesta, toipumisesta, jatkosuunnitelmista ja niin edelleen.. Joten saa laittaa kysymyksiä tulemaan. Tietysti kaikki muutkin kysymykset ovat tervetulleita. Pysytäänhän asiallisina :)

Ollaan otettu treeniin nyt pikkuhiljaa lisää vaihtelua, kuten liinassa työskentelyä käynnissä ja ilman satulaa humputtelua.

Seba on ollut kyllä tyytyväinen, kun on päässyt hommiin. Tänään tallityöntekijältäkin kuulin, että " Seba on paljon iloisemman näköinen ja pirteämpi kun on päässyt liikkumaan"Tänään otettiin meidän neljännet ravit ja nyt oli jo tyton mielipide oli "Nyt mutsi ravataan eikä meinata"

Ensiviikon suunnitelmissa on nyt ravaaminen kolme kertaa viikossa. Toki katson tämänkin hevosen mukaan. Viimeisellä ravikerralla pitäisi vähän lisätä ravin määrää ja sitten taas pari päivää vain kävellään. Ajattelin kuitenkin vielä varmuuden vuoksi (koskaanhan ei voi ottaa liian varovasti) jaksottaa ravin esim kahteen tai kolmeen osaan.

Katsotaan milloin saan kysymyspostauksen tehtyä. Olkaahan ahkeria, niin saadaan se pian kaikile kiinnostuneille näkyviin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti