keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Kuntoutus alkakoon

Eilen oltiin siis klinikalla kontrollissa. Tulokset olivat odotettua paremmat "erittäin hyvältä näyttää" .
Puolet klinikan väestä tuli kyselemään Seban kuulumisia ja moikkaamaan, sekä rapsuttelemaan Sebaa. Hyvin on neiti jäänyt siellä mieleen. Leikkaava eläinlääkärikin sanoi, että on onnellinen, että Seba noin hyvässä kunnossa ja selvisi.

Päästiin Seban kanssa käytävälle odottelemaan.. Taustalla näkuu Seban molemmat klinikka-ajan karsinat.


Klinikalla siis ultrattiin mahan alta kudokset ja katsottiin hevonen päällisin puolin. Samalla vein lantanäytteen ja sekin oli puhdas, joten kaikki oli aivan loistavasti!





Reppanalta ajeltiin taas mahan alta karvoja ultrausta varten.. ötökkämyrkky saa kovaa kyytiä, ettei toisen maha ole ihan syötynä.

Klinikalta saatiin lupa rueta heti kuntouttamaan ja lupa mennä selkään. Hauska kommentti olikin, että "älä ainakaan heti lisää ruokintaa, jotta pysyt kyydissä". No joo ihan fiksua kyllä. Seba kun osaa olla melkoinen turbomoottori halutessaan.

No eilenhän olin kuin naantalin aurinko ja klinikalla meinasi ilon kyyneleitä tulla ja jouduin tallustelemaan klinikan pihalla ettei itku pääsisi aivan valloilleen. Olisihan tuota varmasti saanut itkeäkkin, kun nyt on kaikki pahin takana ja noin kolmen kuukauden päästä ollaan takaisin normi treenissä.

Tallilla oli oikein ratsastuskoululaisen fiilis..heh.. "mä saan tänään ratsastaa Seballa" .


iloinen omistaja ja Seba sitä mieltä, että miksi mua kokoajan kuvataan, tuttu juttuhan tää on.
Kyllä oli koko ratsastuksen ajan hymy korvissa. Pitkin ohjin käveltiin puolituntia ja Seba oli kyllä sitä mieltä, että kyllä me voitais jo hommia tehä ja ravata. Mutta ei vielä. Tänään otan hetkeksi ohjastuntuman käynnissä ja huomenna otetaan ihan pienet pätkät ravia (maneesin pitkät sivut) ekaa kertaa kolmeen kuukauteen. Saas nähdä onko norsujarrulle käyttöä ekojen ravien jälkeen.

Ruudun täällä puolella on ainakin maailman iloisin hevosen omistaja ja tekstikin saattaa tästä innosta johtuen olla hieman sekava. Toivottavasti kuitenkin saatte edes jotenkin tolkkua kirjoituksistani.

Mukavaa loppuviikkoa!


2 kommenttia:

  1. Ihanaa kuulla, että kaikki on taas hyvin! Tsemppiä kuntoutukseen. Oot tehnyt hyvää työtä :)

    VastaaPoista