perjantai 27. toukokuuta 2016

Ensimmäiset ravit 3kk jälkeen

Niinkuin otsikko kertookin, oli eilen vuorossa ensimmäiset raviaskeleet. Odotushan mulla oli, että poni tyyliin räjähtää, kun pyydän sitä ravaamaan, mutta toisin kävi. Neiti oli oikein hieno ja letkeä ja rento, mikä yllätti kaikki positiivisesti. Ravia mentiin siis vain yhdet ympyrät molempiin suuntiin.
Ravin jälkeen Seba malttoi kävelläkkin nätisti ja tulinkin sitten heti alas selästä taluttelemaan. Ennen raveja oltiin jo kävelty vajaa puolituntia, enimmäkseen ohjastuntuman kanssa. Toissapäivänä jo otin ohjastuntuman, mutta vain noin 10 minuutin ajaksi.

Hirveä hätä sillä on lähteä jo kävelemään, ennen kun olen edes selkään päässyt. Ilmeisesti on neiti sitä mieltä, että lomailu loppui nyt. Tänäänkin se lähti jo käppäilemään ennenkuin mun persus oli edes penkissä. Vähän on malttamaton. Hieman annan anteeksi, kun niin pitkä sairasloma takana ja pysähtyy kuitenkin uudestaan käskystä.

Eilen ennen Seban ratsastusta lupauduin hyppäämään supermummolla ristikkoa. Ristikko taidettiin mennä 6 kertaa ja lopetettiin sitten siihen. On se melkoinen turbomummo ja nautti tietysti pikku pompuista.
Pian on tulossa postausta Heikin viimeisestä treenistä, joka sujui paremmin kuin hyvin. Huomenna jätkä lähtee nimittäin laitumelle ja sinne lähden mukaan kuvailemaan ja auttamaan, joten sieltäkin saadaan varmasti materiaalia tänne blogin puolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti