perjantai 22. huhtikuuta 2016

Seban ensimmäinen tarhailu

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, kuinka tyytyväinen hevonen oli ja kuinka iloinen minä olen!

Ennen tarhaan vientiä taluttelin Sebaa 15 min. Ensin neiti oli vähän hämillään, että "oikeesti? Päästätkö sä mut irti tänne?" Ja pari kertaa piti vähän pöristä kevyesti, tutkiskellessa sairastarhaansa ja vasta sen jälkeen suuntasi heinäkasalle.

Kavereita näkyvissä

Seba tosiaan tunnin verran tänään tarhaili. Kokoajan korvat tötterössä ja rentona. Muutaman kunjakierroksen teki katsellessa kavereita. Huikea kunjakierros olikin, kun tarha on noin kahden karsinan kokoinen. Oli ihanaa nähdä toisen nauttivan. Katselin sitä varmaan puolituntia yhteen putkeen, kuinka se rauhallisena ja onnellisena ulkoili. Maltoin sen jopa yksin jättää karsinan siivouksen ajaksi ja siellä se rauhallisena nenä maassa etsiskeli heinänkorsia.





Huomenna saakin tyttö olla jo pari tuntia pidempään tarhassa. Kohta mulla on taas oma ihana tammani kunnossa ja treenissä.

Näihin kuviin ja tunnelmiin..

Mukavaa viikonloppua!


4 kommenttia:

  1. Kivan oloionen blogi sulla, liityin lukijaksi ja koitan kommentoida aina uuden postauksen myötä sulle. :) Seba on kyllä kaunis tamma. temppit teille.

    VastaaPoista
  2. Piti ihan selata vanhoja tekstejä mistä onkaan kyse. On kyllä hurja tuo teidän selviytymistarina! Oli varmasti tyytyväinen heppa :)

    angienelamaa.blogspot.co.at

    VastaaPoista