torstai 21. huhtikuuta 2016

8 viikon karsinalepo selätetty

Tänään siis on 8 viikkoa Seba leikkauksesta, joka tarkoittaa sitä, että neiti pääsee sairastarhaan ja kävelytystä aletaan pikkuhiljaa lisäämään. Toki alkuunhan Seba on sairastarhassa vain tunnin tai pari, josta sitten lähdetään ulkoilua nostamaan, riippuen siitä, kuinka hyvin ulkona käyttäytyy, koska vielä ei ole riehuminen oikein sallittua.



Täytyy sanoa, että vähän kyllä jännittää, kun tyttö pääsee ulos. (lue: mestari lankojen ali karkailija)

Tarha tehdäänkin näillä näkymin ihan tallin edustalle, jotta sen saa nopeasti sisälle, jos aloittaa riehumisen.

Tänään taluttelinkin Sebaa jo 2x 15 min. Tällä mennään muutama päivä ja sitten taas lisätään vähän minuutteja kävelyyn. Tosin tänään tuntui siltä, ettei neitiä piirunkaan vertaa kiinnosta kävellä, kun löntysteli suoraansanoen kuin mummo lumihangessa. Tehokas tuo magnesium Seballe.


Ollaan tallilla vitsailtu, että Seballa on oma teletappi televisio tuossa kyljessä. Joku myös tokaisi, että sieltä tulee suorana lähetyksenä myös ravit ja ratsastuskilpailut.

Eilen oli myös vuorossa Heikki. Ensin enimmät höyryt pois ja sen jälkeen maastakäsittelyä sunnuntain kurssilla saatujen ohjeiden mukaan. Kyllä muuten jätkä nopeasti rentoutui, vaikka alkuun yritti narussakin sinkoilla.



Tässä tulee näiden kahden hevosen kanssa käveltyä kohta enemmän, mitä koirien kanssa. Varsinkin kun Sebankin kävelytykset lisääntyy. Siispä kesäkuntoon kesänä, jota en vielä tiedä :D

Alle vielä pari tallikaverin ottamaa kuvaa Devistä, joka tallin radalla aina päivän päätteeksi irroittelee täysiä.



Torahammashirviö



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti