sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Istuntatunti ja lainaratsuja

Tässähän alkaa mukavasti kertyä ratsastettavia, kun Seba vieläkin lomailee. Tällä viikolla niitä on ollut kolme kappaletta.

Kaikki ovat vierailleet jossakin välissä blogissa.

Supermummo 27v on esiintynyt täällä useamminkin. Tällä viikolla olen käynyn kahdesti sillä maastoilemassa, sekä torstaina olin istuntatunnilla.Viime viikoin perjantaina, ennen hevosmessuja kävin myös kaverini hevosella ratsastamassa. Alla videonpätkä istuntatunnista, sekä pätkä kaverini hevosesta. Pätkä istuntatunnilta, oli sellainen, että valmentajaa pyysin kuvaamaan pätkän, jotta näen, miten se "huutaminen" siellä keskellä minuun vaikuttaa :D

Tyytyväistä sakkia istuntatunnin jälkeen.

Tällä viikolla, itseasiassa tänään, menin myös Jaskalla, joka yllä olevassa kuvassa komeileekin. Jaska on siirtynyt hackamoreihin ja tällähetkellä onkin Seban hakkikset Jaskalla lainassa. Heppa muuttui todella paljon, kun vaihdettiin kokeiluun hakkis. On paljon rennompi, eikä taistele vastaan. Olin siis ensimmäinen, joka niitä Jaskalla kokeili. Olisiko raviajoilta hieman suu kärsinyt? No enemmän voitte lukea Jaskan omistajan blogista johon pääsette TÄSTÄ!


Tällä viikolla menin myös perjantain ja lauantain Leevillä. Siitäkin tein postauksen videoineen. Jos et vielä lukenut, niin kyseiseen postaukseen pääset TÄSTÄ

Viimeiseksi silaukseksi, saatiin tällä viikolla Heikin kanssa taas iso edistysaskel. Sain rauhassa laittaa jalan jalustimeen ja varata hieman painoa ja heikki ei ollut asiasta moksiskaan. Hiljaa hyvä tulee, vai mitä ?
PS. Seba voi hyvin ja huomenna on uusi istuntatunti.

Mukavaa alkavaa viikkoa!3 kommenttia:

 1. Kiva videokooste, näitä lisää! Omaan silmääni pisti sun rauhattomat kädet sekä veltto nilkka minkä vuoksi sun jalka heiluu aikalailla. Tuosta kuvasta myös huomaa sun vinouden. Videon viimeinen hevonen oli kivan näköinen, oletko mennyt sillä useamminkin kuin kahdesti? Siitä olisi kiva lukea lisääkin. Miten potilas jakselee (olisi kiva nähdä vaikka videota siitä)? Mukavaa alkavaa viikkoa myös sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo on levoton nilkka kun ollut kokoajan eri ratsu (tietenkään siihen ei voi kokonaan vedota) mutta niin paljo kokoajan myös uutta näiden uusien lainaratsujen kanssa, että välillä tuntuu, että on aivan hukassa :D Tämä isompi lainaratsun, mikä videossa näkyy, niin siitä tehty kuvapostaus myös. On iso hevonen ja noin isoilla en ole mennyt kuin muutamia kertoja, plus sisuskalut solmuun menevä ravi, niin on hieman hakemista :)

   Poista
  2. ja tiedostan olevani vino, varsinkin, ennen kuin itse verryn :)

   Poista