maanantai 4. huhtikuuta 2016

Hevoset-messut ja niitänäitä

Otsikko onkin oikein luova (not..)

Jokatapaukssessa oltiin sunnuntaina neljän hengen porukalla hevoset-messuilla. Itse olin kyseisillä messuilla ensimmäistä kertaa. Olen aika huono menemään tuollaisiin tapahtumiin (lue:paniikkihäiriö), joten ihmisjoukon keskelle sulloutuminen ei ole lempipuuhaani. Nyt yllätyin todella positiivisesti. Ei ahdistanut juuri lainkaan. HYVÄ MINÄ!

Oli meillä sellainen porukka matkassa, että nauramisesta ei meinannut tulla loppua. Mahtavaa talliporukkaa meillä.

Messuilla seurattiin ensin Marko Björssin kouluratsastusklinikkaa. Tämän jälkeen lähdettiin kiertelemään silmät suurena messualuetta.

Itse tyhmänä lähdin aika pienellä budjetilla, mutta sain ostettua sentään Seballe sävysävyyn fleecepintelit, sekä eskadronin huovan.Ehkä hieman nauroin :D Ensimmäisessä kuvassa näkyy kenkä, likainen sellainen ja toisessa kuvassa sukka. Pitäisiköhän alkaa kuvaajaksi?

Ostin messuilta myös kisapaidan, mutta se oli perinteinen valkoinen, joten en jaksanut edes ottaa siitä kuvaa.

Katsottiin myös esteratsastuskilpailuja, sekä valjakkoajoa.

Lähdettyämme käytiin vielä urheilijamaisesti Hesburgerissa syömässä ja senkös jälkeen riemu ratkesi, kun kaikki olivat jo väsyneitä. Takapenkiltä kuului naurua koko matkan, kun itse sieltä ajoin takaisin jyväskylään. Oli itselläkin pokassa paljon pitelemistä, jotta pysyn ainakin melkein pokkana, enkä ajele miten sattuu.

Alle vielä muutama kuva minusta ja Heikistä. Tänään oli Heikillä irtojuoksutus, sekä sivuohjilla juoksutus päivä. Keskiviikkona selkäännousutreeniä taas.
Jännä, miten tuohonkin otukseen omalla tavallaan kiinty, kun sen kanssa viikottain touhuaa. Hyvin olen nyt huomannut sen, että se on jo oppinut minuun, sekä tyyliini/tapoihini ja oppinut mut tuntemaan.

Seballakin jo kohta 6 viikkoa takana leikauksesta. Seban mielestä hän olisi jo täysin terve, mutta vielä pitäisi malttaa olla vajaat 3 viikkoa karsinassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti