sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Lisäkuulumisia klinikalta

Noniin, tässä jokapäivä olen käynyt Sebaa katsomassa ja sama rulianssihan jatkuu edelleen, eli joka päivä käyn moikkaamassa, oli sitten missä tahansa.

Eilen kävin Seban toisen vuokraajan Emman kanssa harjailemassa Seban, sillä perjantaina illalla hain tosiaan harjoja tallilta autoon. Kaikki tietysti pinkkiä.

Seba oli eilen jo aika pirteä. Halusi paljon hellyyttä ja pusuja (tunkee turvan naamaan). Jopa harjailua piti seurailla, että mitäs sä nyt teet?


Kaikki jo tyttöä kiinnosti :)

Eilen sai jo lesettäkin ja hyppysellisen kauraa siihen joukkoon. Oli aika onnelinen tyttö, kun sai ruokaa.. Heinää sai vain muutamia tuppoja.


Tänään oli neiti taas pirteämpi..Lämpö normaali, syke normaali. Kipulääkitys ja antibiootti jatkuu edelleen kanyylin kautta. Jopa omaa itseään väläytti kiukuttelemalla, että milloin ne ruuat tulee.. Seban kiukuttelu on siis korvat luimussa ja "mä oon ny mukamas nii äkäne ku en saa heti sitä ruokaa"
Tänään kävi myös Seban toinen vuokraaja häntä moikkaamassa. Kovin näytti järkyttyneen, kuinka iso haava olikaan



Se on jo niin pirteä, ettei sen huomaisi edes olevan kipeä. Tänään näin jo ekan kunnon kakkakasankin, joten tästä se lähtee! Nesteytyskin lopetettiin eilen, kun on hyvin juonut.

Oli hoitajakin jo sitä mieltä, että kun ei lämpöä ole nostanut, haava ok ja pulssikin ok, niin varmasti pääsee ensi viikolla kotiin toipumaan.

En malta odottaa, että se pääsee omaan turvalliseen paikkaansa ja näkee tuttuja kavereita käytävällä Tallissa. Karsinalepohan siis varmasti vielä jatkuu. Tallikavereille sanoinkin, että kun Seba kotiutuu, saa sitä ohimennen käydä rapsuttelemassa, niin silllä on tekemistä.

Huomenna menen taas paikalle ja silloin hoitava eläinlääkärikin on paikalla, joten saa vähän enemmän taas infoa, milloin saa kotiutua, ja miten jatkossa toimitaan.

On se vaan reipas tyttö!

1 kommentti: