perjantai 26. helmikuuta 2016

Kuulumisia klinikalta

Yö ja tämä päivä olivat leikkauksen jälkeen kriittisimmät, mutta tällä hetkellä näyttää, että Seba on toipumassa.

Aamulla enne puoli 9 sain soiton eläinlääkäriltä, että vointi on ihan hyvä. Tallikaverin kanssa lähdettiin 12 aikaan sitten Sebaa katsomaan, kun hänkin halusi lähteä mukaan. Oli siis mukana myös klinikalla ja koko illan minun kanssani, ennen leikkauksen jälkeistä puhelua. Iso kiitos hänelle.

Ohutsuolen ympärille oli siis kertynyt kudosta, todennäköisesti rasvakudosta. Tätä ei voi ennaltaehkäistä, eikä oikein tiedetä mistä se johtuu.


Neiti oli jo tarkkailevainen ja tunnisti kyllä kun menin sitä moikkaamaan ja kovasti tunki omaan tapaansa turpaa naamaan, jotta saa pusuja. Minun rakas on sitkeää tekoa!! Muutaman heinätuponkin oli jo saanut, kun oli ollut nälkäinen. (Sebako nälkäinen? Aina :D ) Joten omaa itseään on väläytellyt.


Toki selvästi huomasi, että on vielä kipeä. Ei halunnut kauheasti takajalkoja liikutella. Olihan se lääketokkurassakin, kun kovilla kipulääkkeillä tistysti menee. Haava on melkein koko vatsan pituinen.

Kanyyli oli edelleen kaulassa kiinni tikattuna, jotta saadaan sitä nesteytettyä, kun ei vielä saa normaalisti syödä

Tänään kävin tallilla sitten hakemassa Seballe huomiselle harjoja, sienen ja ämpärin, niin saa neitiä putsailtua leikkauksen jäljiltä. Emma, eli Seban vuokraaja, lähtee myös huomenna mukaan Sebaa katsomaan ja harjataan ja paijaillaan ja putsataan yhdessä neitiä.

Tällä hetkellä tilanne näyttää vihreää valoa, mutta vielä voi tulla takapakkia. Toivotaan, että ei tule ja neiti toipuu mahdollisimman nopeasti.

Viikon verran kuitenkin nyt klinikalla on, ennen kuin ajatustakaan kotiuttaa sitä. Joka päivä käyn Sebaa siellä moikkaamassa! On se vaan paras!Taistelija

3 kommenttia: