lauantai 23. tammikuuta 2016

Héros de Ma Vie "Heikki"

Tänään kävin Heikin kanssa taas tekemässä pienen maastakäsittely treenin. Oli muuten jälleen kerran ori niin sympaattinen, että toivottavasti sama meno jatkuu.
piti maistaa lunta ensin ja jotain kivaa näkyikin sen jälkeen.

"saisinko leipäpalan kun haistoin, että sitä sun taskuissa on"


Muutamaan otteeseen oli tilanne, että Heikki keskittyi johonkin olemattomaan, ja ei muuta kuin taas asenteella "haloo, tää sun taluttajas seisoo vieressä" 

Mitään konnankoukkuja ei herra kertaakaan harrastanut.. Loimet riisuin tarhassa, jätkän ollessa vapaana.. Uteliaana vain seurasi, että "mitäs sä oikein seuraavaksi teet" . Loimet riisuttuani, otin Heikin narunpäähän ja suunnattiin kenttää kohti.. Nätisti käveli ja kentällä pikku hangessa hetki käveltiin (ja vähän poseerattiin kamerallekkin..heh..) Muutamat pysähdykset otettiin ja kerran väistätys pois minusta. Kaiken teki niin mallikkaasti, etten enempää viitsinyt päätä vaivata.

joskus se huomio nuorela herralla kiinnittyy jonnekkin kauas muuhun maailmaan :)
Hyvää harjoittelua tuotti tämä paikallaan seisominen, kun halusin Heikistä hyvän kuvan. Meinasi jätkä hermo mennä.. kierros ympäri ja taas paikoilleen. Maltti on valttia.

Ensi kerralla pitäisikin kiivetä Heikin selkään. (Heikki ei oikein hyväksy ratsastajaa selkäänsä, joten aloitetaan pienillä jutuilla ja pikkuhiljaa eteenpäin).

"Oletkin aika mukava, saaako sua pussailla?"


Sebalta irtosi myös eilen kenkä. Huomena vasta kengittäjä pääsee paikalle ja laittaa irtokengän takaisin. Jos ajoissa kerkiää paikalle, niin kengittää koko ponin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti