keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Kuvapostaus 20.5

Tänään lähti Minna tallille mukaan kuvailemaan ja ratsastelikin alkuun Seballa. Seba oli oikein mukava muuten, mutta oli hieman jäykkä varsinkin oikeaan kierrokseen. Tänään mentiin kentällä kun aurinkokin paistoi kivasti ja mentiin ihan vain askellajeja läpi.

Kunhan saan Minnalta viime viikon kuvia sekä Sebasta, että Metku oripojasta, josta saatiin myöskin ratsastuskuvia, niin on tulossa toinen kuvapostaus, jossa myös kerron hieman tästä liinaharja suomenhevosesta.

Nyt tämän päivän kuviin. Mukana myös niitä huonompiakin hetkiä!

Syöty pari pullaa liikaa :D

Missä rento pitkä jalka?


Loppuirvistys


9 kommenttia:

 1. Ihana postaus pitkästä aikaa kunnon ratsastus kuvillla! :) ei katella sitä niskaa, (myönnän sorrun tähän itekkin :P) niin avot! Mukavaa kesän alkua teille :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja jep..katse niskassa :D vielä monta kertaa mietin ratsastuksen aikana, että "Heta älä katso niskaan" mutta sinne se katse vaan jäi :D

   Poista
 2. Missä toi sun raippa seikkailee :DDD seba vähä läski ainaki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seballa nyt aina ollut tuo maha menossa mukana :D ja raippa seikkailee kun nyrkki väärässä asennossa. Ei saisi olla..

   Poista
 3. No missä viipyy seuraava kuvapostaus? :P
  Täällä kovasti odotellaan kuulumisia miten meni nuoren orin kanssa.

  VastaaPoista
 4. painat nyrkkiä kääntäen ohjalla päätä alas ? raipan asennosta päätellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo se on ihan vahinko asento nyrkille/ ranteelle.. tullut luultavimmin olkapäiden takia. nyt yrittänyt keskittyä ranteen asentoon.. "katsele ranteita = etukeno" :D noooo.. minkäs teet.. pikkuhiljaa, kunhan nuo olkapäät kuntoutuu :) ja ei ole tarkoitus painaa päätä alas :) elävä käsi kokoajan, ei passiivinen.

   Poista
  2. tuota ei yhdellä nyrkin käännöksella saa edes laskemaan päätään :)

   Poista
 5. Vinkkinä vaan: Voisit lyhentää jalkkareita sekä muttaa raipan asentoa ;)

  VastaaPoista