sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Hiljaiselon korkkaus ja paljon uutisia

Tosiaan nyt muutaman päivän ollut täällä aika hiljaista. Ei ole ollut oikein asiaa tänn kirjoitella eikä oikein aikaakaan. Tämä vappuaika on mennyt tosi kiireisenä paikasta toiseen, enkä hirvästi ole koneella ollutkaan niinsanotusti ylimääräistä aikaa viettämässä.

Seban vanha vuokraaja Jasu tuli takaisin kuvioihin ja taas vuokrailee Sebaa. Jasu vuokraili neitiä silloin, kun se minulle tuli. On kyllä  käynyt välillä ratsastelemassa ja mukana tallilla, mutta taas saatiin Seban "paras kaveri" kirjaimellisesti joukkoon mukaan :)

Seballe tekeekin hyvää kun vuokraaja on topakka ja niinkuin kuvasta näkee, Seba myös nauttii, kun on tuollainen halaileva ja pussaileva kaveri ;)

Alla sitten videota Seban känkkäränkkäpäivästä. Itselläni vedettiin viisaudenhammas irti ja siksi Jasu ratsasti, koska itse en saanut. Siitä se kipinä sitten taas lähti.Enää ei tarvitse Jasunkaan "pelätä hullua hevosta" Kun Seba tosiaan edellisessä paikassa hieman pimahti, niinkuin aikaisemmissa postauksissa joskus tuli ilmi. Lyhyesti vielä, että ilman lupaa liikaa kauraa ja nuppi sekosi. (turha sitten kritiikkiä heitellä, kun vuosien jälkeen ensimmäinen kunnon ratsastus Seballa, joten hiljaa hyvä tulee)


Jouduttiin laittamaan joustot kyseisenä päivänä, kun neiti ei taas kuunnellut yhtään mitään. Tulisi nyt se kiima niin loppuisi ylimääräinen kiukuttelu ;)

Anteeksi ehkä sekava ja turhakin tekstinluritus. Elämässä tapahtui ikävä käänne, joten ajatukset aivan sekaisin. Toivottavasti en ihan puutaheinää kirjoitusvirheineen kirjoitellut. Plussana kuitenkin, että sain töitä ja huomenna olisi ensimmäinen päivä. Saapahan muuta ajateltavaa :) Ensi viikko voikin olla Seballa hieman kevyempää, varsinkin loppuviikosta, kunnes pääsen taas työrytmiin kiinni.

Ja ainiin! Pidin Seban toiselle vuokraajalle tunnin viikolla ja saatiin asioissa iso harppaus eteenpäin. Hyvä mä ;) tai no kai se vähän on kiitettävä myös hyvin kuulolla olevaa "oppilastakin".




2 kommenttia: