lauantai 10. toukokuuta 2014

Mihin me ollaan kadottu?

Ei mihinkään... Olen vain ollut nyt töiden alkaessa aika väsynyt, kun totuttelee taas työrytmiin ja itse siihen työntekoon.(Varsinkin alkuun ollut niin aivotyötä, kun kokoajan uusia juttuja) No tämän taka en ole oikein jaksanut kirjoitella, enkä kyllä materiaaliakaan ole saanut, paitsi Devi herrasta, joka on kasvanut ihan hurjaa vauhtia! 13vko ikää ja reilu 12kg painoa. Iso kössi jo! Laitankin tähän postaukseen muutaman kuvan Devistä, Mutta nyt itse blogin pääjehuun Sebaan.


Kuva JsR seurakisoista 27.4

Tosiaan Seballa on nyt kaksi vuokraajaa, Jasu ja Laura. Yhteistyö molempien kanssa toiminut hyvin. Nyt about viikko sitten Seba aristeli hieman ristiselkää, mutta se meni pariksi päiväksi ohi ja on taas palannut, joten soitin hierojalle, joka tekee myös muunmuassa hevosshiatsua ja mobilisaatioita yms.. Veikkaisin että ristiselän alueella on jumi / se on lukkiutunut ja asiasta puhelimessa sanoinkin.

Ollaan Devin "pikku D, Deviskä, Devsson, Deviläinen, pienimies, sienimies" käyty nyt paljon hiekkamontuilla leikkimässä niin yksin, kuin koirakavereiden kanssa. Meinaa herrasta löytyä virtaa välillä vaikka muille jakaa :)

"Saanko herkun?"
Seba kuitenkin on ollut ratsastessa ok, kun on verrytellyt hyvin. On ollut rento, eikä ole kiukutellut ainakaan minulla ja ratsastuksen jälkeen on selkäkin pehmennyt, eikä ole aristanut. Jasun kanssa tänään oli tullut pukkeja (mietittiin johtuisiko siitä), mutta tulikin kommenttia että virtaa olisi ollut töhöttää joka suuntaan ja lopuksi oli kuitenkin rentoutunut. Parempi kuitenkin ottaa se hieroja, joka tuleekin ensi viikolla ja siihen asti mennään kevyemmin rennosti eteen alas meiningillä.

Ostoksiakin on tullut tässä välissä
-Ruskea remonttiturpahihna (Hööks)
-Nahkabalsami (Hööks)
-MSM linimentti (agrimarket)
-Horse power shampoo (agrimarket)
-Oliivi kolmipalakuolain kokeiluun (agrimarket)
-MSM nestemäinen lisäravinne
-Sekä schockemöhlen harmaa yleishuopa (agrimarket)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti