torstai 13. maaliskuuta 2014

anonyymit kommentoi..

"taas nykäset suusta ja puomi tippuu"

"vedät noissa isommissa loikissa sitä suusta ikävästi"

"hypyn jälkeen heppa heilauttaa päätään kun tulee kova nykäisy"

Lähinnä tuo ylin kommentti rupesi naurattamaan, varsinkin kun koosteessa oli sama videonpätkä, mihin anot ja tod näköisesti tämä samakin kommentoi.

1. eiköhän se kerralla tule selväksi

2. Luuletteko tuon auttavan asiaan, sanomalla noin tökerösti? Ei se valmentajakaan tai kuka vaan, joka haluaa neuvoa, noin töksäytä asioita, jos haluaa avuksi olla. Tietysti nämä "pahaa haluavat" noin töksäyttelevät. Aina olisi hauskaa tietää miksi? Ovatko he sitten oikeaoppisesti kaiken tehneet ja virheettömästi aina ratsastaneet?

3. Edelliseen kompaten, kaikki tekevät virheitä ja ratsastuksessa on aina opittavaa ja on otettava sekin fakta korvien väliin, että takapakkiakin voi tulla. En nyt tarkoita, että olisi tullut, mutta hyppytaukoa, ennen viimeisiä kolmia treenejä, on ollut aika runsaasti.

4. Jos et halua kuin kertoa minulle virheet, jätä kertomatta, jos haluat neuvoa tai antaa vinkkiä (toki sen virheenkin voi mainita ja pitääkin), niin kommentoi ihmeessä

Jos kauhean kovaa hevosta nykäisisin, luulisi protestoivan tai kieltävän. Toki myötäys ollut pieni, mutta sen kyllä tiedostin itsekkin.

Santtua koskien, tallilla asiasta puhuttiin ja tultiin tulokseen, että Santun tyyliinkin jo tuo kuuluu.

4 kommenttia:

  1. Eikös tuo kommentti, missä oli siitä että Santtu heilauttaa päätään, ollut ihan ystävälliseen sävyyn kommentoitu? :0

    VastaaPoista
  2. Elä laita julkisia ratsastusvideoita, jos ottaa noin kovasti itsetunnon päälle, kun sanotaan sun vetävän suusta (mikä videolla näkyi ihan selkeästi). Koita vähän kestää kritiikkiä kun kuitenkin julkisena tätä pidät!

    VastaaPoista
  3. Juu itse olet nämä nettiin jakanut niin kyllä se pitää hyväksyä se ilkeäkin arvostelu, vaikkei se mitenkään mukavaa ole.

    VastaaPoista
  4. Tottakai arvostelu hyväksytään, mutta niinkuin mainitsin, niin ei tarvitse tulla ihan muuten vain kritisoimaan. Niitäkin löytyy, jotka sitä tekevät, minkäs teet ja nyt otankin sitten kommenttien hyväksynnän käyttöön. Eikä ota niinkään itsetunnon päälle, myönsin kyllä tekstissä virheeni.

    VastaaPoista