perjantai 14. maaliskuuta 2014

Äidin kanssa tallilla

Saattekin koosteen treeneistä tältä päivältä. tai no ei nyt ihan tosissaan otettu, mutta jotain "erilaista" taas ratsastukseen, kun sai kerrankin jonkun mukaan. Äiti menikin Seballa noin 10 min alkukäynnit, käänteli ja pysäytteli. Itse menin ehkä sen 30 min. Ja saihan se Seba taas kerran äitiltä ihan oman herkkupussin ja koko hevonen meni ihan sekaisin ja hyrräsi kuin villivarsa taas äidin ja herkkupussin nähdessään. Yritä siinä sitten harjailla :D

Seba taas kerran ajatteli, että äitin olkapäällä on hyvä huilata. Teki saman joskus kisoissakin, tosin oli äidin takana ja ummisti oikein silmät :) Äiti aina Seballe hyräilee ja laulelee hiljaa, niin Seba aina lamaantuu :)


Laittelen Seban rohmuamisesta ja töhöttämisestä äitin ja herkkupussin kanssa videon heti kun jaksan sen kännykästä laittaa tänne. Huvittava hevonen.


2 kommenttia:

  1. Hyvältä näytti! Paljon pidät laukka- ja ravipuomien välit,kun näytti niin sopiville?

    VastaaPoista
  2. No siis laukkapuomit nuo oli mutta tulin ravissakin ja väliks laitoin sen n 2,5m. ravipuomeihin pistän yleensä reilu metrin -1,5, riippue kuinka paljo haluun et venyttää vai nostaako vaa kintut :)

    VastaaPoista