sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Ruutitynnyri!


Yllä video eilisistä hyppelöistä!
Tässä videossa meno ei näytä ihan niin sinkoilevalta, kuin mitä se oli. Tosin videota ennen oltiin jo hetki hypätty.

Tosiaan menin myöhään tallille ja ajattelin, että jos maneesi on tyhjillään, hyppään edes yhtä ristikkoa. Sattumalta toinenkin ratsukko oli menossa maneesiin hyppäämään ja päästiinkin porukalla pomppimaan.

Mentiin ihanperus puomi-ristikko-puomi tehtävää ympyrällä ja kahden laukan pysty sarjaa. Esteet oli korkeimmillaan vain sen70cm, mutta silti meinattiin mennä pitkin maneesin seiniä,kun vauhtia ja intoa riitti. Oli siinä taas jarruttelemista, ja hommaa, että sai itsensä pidettyä kasassa ja tasapainossa siellä kyydissä. Olitaas sellaista steppailua, kun odotettiin omaavuoroa, toisen ratsukon hypätessä.

Tänään ajattelin, että mennään pellolle pitämään kivaa, eikä stressata turhia.  Toisin kävi. Sain heti alkuun rodeokyytiä ja polvet huutaa nyt hoosiannaa siitä tasapainoilusta! Myös hienoa jänis loikintaa, paikallaan laukkaamista ja 90 asteen hyppykäännöksiä löytyi,joten heti kun sain hieman neitiä rauhoiteltua, mentiin kentälle ottamaan askellajit läpi ja hainSebaa pyöreään muotoon. Sielläkin sai kunnolla komentaa neitiä,että saatiin meininki näyttämään edes jotenkin järkevältä. Mutta näitä päiviä sattuu jatulee varmasti vielä paljon lisääkin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti