torstai 10. tammikuuta 2013

INFOAINFOAINFOA + video

Huomenna minulle saapuu oma uusi tietokone, tai tarkemmin sanottuna läppäri! Siitä seuraa siis se, että varmasti postauksetkin lisääntyvät, kun on vakituisesti kone käytössä. Ja kerrankin olen koneen yksinhuoltaja taas monen vuoden jälkeen!

Otin aika tökeröä ja huonoa videota puhelimellani eilen, mutta kyllä siitä jo hieman näkee, miten Seba liikkuu. Heijastinliivi ynnä muut heijastimet päällä siksi, koska aluksi oli tarkoitus lähteä maastoon, mutta reitille, josta piti mennä, oli tehty latu. Maastoilu jäi siis vain alku käyntien mittaiseksi

Seba taas näytti, kuinka paljon omistaa järkeä  korvien välissä. Nimittäin muualla, kun kotipihassa,itsestään syttyvä ja sammuva valo, voi vaikka syödä pienen ruskean eläimen. Ja ihan oikeasti, koko hevonen tärisi, puhisi ja sydän jyskytti pepun alla.. Itse vaan naureskelin, kun Seba hyppäsi aina valon syttyessä 180astetta ja  karkuun.

Videolla kyseessä siis loppuverryttelyt. En viitsinyt vidieota leikellä sekunnin pätkiksi, niin siksi välillä hävitään hetkeksi ruudusta pois..Ja laatu on mitä o.




2 kommenttia: