lauantai 5. tammikuuta 2013

"Ei tuota samaksi hevoseksi uskoisi, kuin vuosi sitten"

...Niin, samaa mieltä olen itsekkin. Ja kaikkihan on tapahtunut sen takia, ettäolen ahkeroinut enemmän kouluvalmennusten parissa. Rahatilannekkin parempi tähän hommaan nyt, kuin vuosi sitten. Ensi viikolla pääseekin taas Ingan valmennukseen.

Neiti oli uuden vuoden aaton ja päivän "lomalla" . Menin sitten seuraavana päivänä tarkoituksella juoksuttamaan sivuohjilla, koska ajattelin, että neiti on räjähtävä ruutitynnyri! Eipä ollut,vaan menitaas todella hienosti sivuohjien kanssa pyöreästi. Muutamaa pukkia lukuunottamatta..

 Toissapäivänä menin ilman satulaa ja on taas pakko todeta, että ilman satulaa neiti on unelma,  kun kuuntelee istuntaa niin hyvin ja tulee paremmin ratsastajan alle. Pitäisköhän ruveta menemään ilmansatulaa.Yhdessä vaiheessa meninkin useasti, koska se on todella miellyttävää(niin kauan kun oma persus kestää). Kun askellajitkin menee ilman satulaa läpi, on ihan huippu fiilis,kun alla on pyöreä ja polkeva hevonen.

Tänään tuupattiin hieman enemmän koulusatulan kanssa. Avoja,väistöjä, lisäyksiä ravissa ja muutamat laukan vaihdot. Heti alkuraveista, neiti haki itseään kivan pyöreäksi ja lopussa olikintaas super. Viimeinen laukanvaihto  (vaikeampaan suuntaan) hieman ylireagoitiin. Ihan kuin olisiesteen yli hypännyt! Toinen jalustinkin lähti sen vaihdon yhteydessä ja pomppasin ilmaan kuin perunasäkki, mutta puhdas vaihto,niin mitä siinä moittimaankaan. Naureskelin vain itsekseen. Ravilisäyksetkin olivat tänään Seban mielestä ihan huippua. Ei tarvinnut kuin  hieman ohjasta päästää, niin kyllä liiteli jalat.

Ihanaa kun tyttö on innostunut nyt enemmän myös tuosta kouluratsastuksen maailmasta, kun on oppinut menemään oikein päin ja takajalat alla, eikä tallissa.



Mahdollisesti kaverini tulee nyt viikonloppuna kuvailemaan meitä, joten toivotaan, että saadaantaas materiaalia! Jos ei niin johan se taas pitkästä aikaa on lähdettävä kokeilemaan maastoilua ilman kaveria. Hyppäämäänkin pitäisi päästä.Jos kuvaajan saan mukaan ja samalla avustamaan, voisi hieman hypätäkkin jotain innaria tai jumppasarjaa..

Hyvää yötä laskekaa lampaita!!

Kuvat lampaista varmaan vuodelta 2009?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti