tiistai 20. marraskuuta 2012

Se löytyi! Se sopii! SE JÄÄ!

Uskomatonta, miten helposti löytyi istuva koulusatula ja näin halvalla. Ensimmäistä satulaa etsiessä meni se 3 kk, ennen kuin löytyi tarpeeksi kapea ja lyhyt ja suora. Tosin oli Seba silloin paljon lihaksettomampikin.

Maastomopo sunnuntain lenkin jälkeen.


Nykyisessä koulusatulassa on vaihtokaaret, nyt siinä on kapein ja se on siinä ja siinä, niin kohta on vaihdettava vihreä kaari. Merkki siis knights ladu hawk ja istuin 17,5, musta!

Tästä viikosta tuleekin hauskaa, kun yritän opetella olemaan koulusatulassa. Kiitos 3, vuoden estesatulalla ratsastuksen!

Tänään kohti estevalmennusta.(Ah oma ihana estesatula alle) Ja lauantaina kouluvalmennus aamulla. Päivällä onkin sitten tallin joulukirppis ja tallin pikkujoulut. Mukava päivä siis tulossa. Tosin valmentajan eilinen kommentti "tarkistan vaan varmuuden vuoks, haluatko tulla mun koulurääkkiin" Joten lauantaina tehotreeniä!

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Koulusatula varmasti hyvä ostos! Täytyy ehkä tulla käymään siellä kirppiksellä jos kerkee.

    Aikamoinen rauta on hevosella suussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo niin on melkonen rauta, mut toimii sillä iha super ja on kevyt ja kiva kun oikein käyttää :) tai no jokaisesta kuolaimesta saa ikävän jos väärin käyttää. aika yleinen tuo pelham kuitenkin.

      Poista