sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Kuulumisia

Vähään aikaan en olekkaan kirjoitellut, mutta on ollut ihan kamala kiire koko viikon ja koneella on kerennyt vain pyörähtämään.

Meillä oli Seban kanssa tiistaina estevalmennus ja saatiin neidin lavat hyvin auki kaarevilla ravipuomeilla. Oli muuten huikeaa ravia! Haettiin valmennuksessa sujuvuutta ja alkuverkoissa harjoiteltiinkin kokoamista ja sitten taas laukan sujuvuutta eteenpäin. Tehtävinä oli kaarevilt teiltä puomi-pysty-puomi, jolta kaarrettiin joko pitkällä tai lyhyellä kaarevalla tiellä okserille. Pari kertaa Seba pelasti hienosti okserilla, kun itse sähläsin teiden kanssa.

torstaina menin ilman satulaa ja taivuttelin paljon ulos ja sisälle vuoronperään ja perjantaina köpöteltin maastolenkki.

Sitten postauksen pääaiheeseen!
Eilen oli Tallikirppis, jonka jälkeen tallin pikkujouulut. IHANA FIILIS! Kirpparilla meiltä meni paljon tavaraa ja ostin paljon! Jäin kuitenkin vielä voitolle kirppikseltä eli "ilmaisia tavaroita" oli.

Toisella puolella maneesiakin oli pöytiä


Ostin Seballe kisoihin sadeviitan, jonka voi kiinnittää suitsiin asti, niin suojautuu sateelta jos joutuu odottelemaan, ostin neljä huopaa, kolme koulu ja yhden yleis.(2 ruskeaa,harmaa ja valkoinen) ja tähän valkoiseen huopaan Jasu tyrkytti, kun kuulemma olen jo kohta lähdössä Seba kanssa koulukisoihin. Noo, jos nyt ensin odottelisi tallin omia harjoituskoulukisoja.
Lisäksi ostin sprengerin jalustimet koulusatulaamme, uudet topparatsastushousut,koulusatulaan suojuksen, ruskeat kumiohjat ja mustat nahkariimut vaaleanpunaisin "vuorauksin" joissa on vaaleanpunaisia timantteja..hehheh.. Ainiin ja heinäverkkokin tarttui mukaan kisamatkoja varten ja kaupanpäälliseksi saatiin vielä luonnonharja.

Loppujen lopuksi pöytä oli täynnä ruokaa!
Pikkujouluja vietettiin mukavalla pienellä talliporukalla rauhallisesti ja tutustumaan tuli samalla uudet asukkaat, jotka viikon päästä muuttavat meidän tallille. Mahtavia ihmisiä hekin. Tunnen heidät kyllä jo aikaisemmilta ajoilta ja mukavaa saada heidät taas talliporukkaan! Meillä on nyt niin loistava talliporukka!

Kouluvalmennus jäi lauantaina välistä, mutta se on nyt maanantaina. ei oltaisi kyllä millään tuon tohinan päälle keretty kouluvalmennusta pitämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti