sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Nytkö se löytyi???

Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.. Tänään kokeilin koulusatulaa, jonka tutulta sain sovitukseen ja istui kuin tatti selkään. Huomenna kokeilen ratsastaa satulalla ja toivotaan, ettei valu eteenpäin, niin saadaan vihdoin ja viimein parannettua istuntaanikin koulusatulalla!

Käytiin tänään valmentajani ja kaverini kanssa maastossa noin tunnin lenkki. Jo tallin pihassa Seba rupesi pukittelemaan ja peruuttelemaan ja viskomaan päätään. Joten saatatte arvata, millainen lenkki oli. Loppumetreille asti neiti oli erittäin virrakas, vaikka vapaapäivää ei ole nyt yli viikkoon ollut. Sellaista rodeota taas sai, että varmasti on huomenna paikat kipeinä. Oma aloitteista piaffia tuli Sebalta myös paljon. Lopuksi saatiin kuitenkin jo vähän laukattuakin nätisti, jos ei paria pienen pientä pukkia lasketa.

Pukittelu saattoi johtua myös siitä, kun meitä oli kolme ja Seba oli keskimmäisenä, eikä ole tottunu, että edessä ja takana menee ratsukko.

En löytänyt satulasta oikeaa kuvaa, otan siitä kuvat myöhemmin, mutta kutakuinkin tämän mallinen on kyseessä,hieman lyhyemmillä siivillä. Satula on osaksi synteettinen ja vaihtokaarella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti