keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Palokunta paikalle

http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/hevostarvikeliike-syttyi-tuleen-killerilla/1268012

Ensimmäistä kertaa soitin palokunnan paikalle. Oli aika jännä tilanne.. Liikkeen omistaja oli juuri hakemassa minua töihin ja saavuttiin paikanpäälle, niin savua leijaili ympäriinsä.
Hyvä herätys oli.

 Kokeilin tänään taas uutta tuttavuutta. Nuorta ruunaa, alle 150cm (poni tämäkin), joka osaa vasta perusasioita ja on myös oppinut pukittelun jalon taidon. Selvittiin onneksi vain kahdella pikku pukilla ja heti kun asiasta huomautti, loppui pukittelu samantien. vastaavanlaisessa laukassa en ole istunut. Tuntui vähän samalta, kuin kamelilla olisi mennyt. No ei nyt ihan, mutta kuvailla voisi. että kamelimaista se oli. eihän se tietysti siltä näytä, mutta tuntui kyllä. Viisas nuori herra tämäkin, mutta on vielä hieman pöllö nuoruutensa takia. Heti huomasin, että suuttuminen ei auta, kehumisesta nauttii ja sillä toimii, mutta huomauttaa täytyy asioista, joita ei saa tehdä, esim pukittelu. Yksi pieni näpsäisy raipalla auttoi pukitteluun.

Edelleen, uutta nuorta kokeiltuani, olen sitä mieltä, että SEBA ON VAIKEA HEVONEN!

Kaikki muut nuoret tai ei niin nuoret, osaamattomat tai kopkeneet.tuntuvat aina kaikki helpommalta kuin Seba. Pääsen siis todistamaan sen faktan, ettän Seba ei ole hevonen helpoimmasta päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti