sunnuntai 11. marraskuuta 2012

karvaton poni

Ensimmäistä kertaa eilen klippasin Seban itse.. Olipas helppoa, kun Seba aina nauttii klippaamisesta. Ainut mistä klippaaminen Sebaa ei miellytä on takajalkojen takapuolelta, eli takareidestä ja ihan pään vierestä, mutta sekin on lähinnä vain luimistelua.

Prosessiin menikin sellaiset 6 tuntia, koska pesin Seban samana päivänä ja kuivattelu vei aikaa. Tulipahan varusteita pestyä. kahdet suitset ja panssari sekä satulavyö. KIITOS JASULLE AVUSTA SIITÄKIN!

Seba kuivui kyllä yllättävän nopeasti ja loppukuivattelut tehtiin talutellen. Jasu oli mukana ja suuren suuri kiitos avusta, muuten olisi kestänyt vielä pidempään.

Jasu meni Seballa maneesissa hetken riimuilla ja narulla. Oli taas niin kuuliainen tyttö. mainitsinkin, että joskus Seban kanssa voi tehdä mitä vaan ja joskus sellaisia päiviä, että kaikki on pelottavaa ja mikään ei onnistu ja ufoja on siellätäällä. Hassu tapaus. ei oikein enää nuoruuden piikkiinkään voi pistää kun ikääkin jo 8 vuotta.

Pikku video riimuilla ratsastamisesta


Itse taluttelin Sebaa ja kävin selässä vain vähän verryttelemässä selkää kävellen ja jasu talutti, koska ratsastuskielto päällä viikonlopun. Enää en kyllä malta ja tänään lähdetäänkin maastoon. Ostin Seballe pelhamit maastoa ja esteitä varten joten kokeillaan tänään mitä neiti tuumaa.

Seba eilen myös hyvin kuunteli maastakäsin juttuja. Peruutti kun heilutin riimunnarua ryntäiden edessä. seuraan johtajaa leikki onnistui hyvin ja väisti takaosaakin kun kävelin päin. Hieno neiti. Oltiin eilen samiksia. Kuva kertokoon loput. Ja huono kuva on.



Pinkkiruututeam


Tänään otan klippauksen tuloksesta kuvia, niin lisään nekin sitten teidän nähtäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti