lauantai 3. marraskuuta 2012

Hevostelua,hevostelua ja hevostelua..

Kertoo aika pitkälti viikonlopustani.. Eilen vain touhusin hevosten parissa, mutta tänään tein tuon edellä mainitun asian lisäksi myös yhden ponin ja ison jytkyn ardenner tamman kanssa töitä..niin ja unohtamatta vielä Sebaa..

Pienellä 120cm korkealla ponilla ratsastin, ihan vain läpiratsastusmielessä, on vielä nuori ja kokematon ja oppinut jekkuilemaan muunmuassa pukittamalla ja kiukuttelemalla vastaan.


Hyvää päivää olen Sebastina 5vee ja minulla oli tuolloin hassu pilkku nenässä, jota Hetan oli aina pakko kuvailla kameralla, kertoa pilkustani kaikille ja nauraa sille..Ei mulla onneks sitä enää oo..

Ardenner tammaa juoksutin pyörössä, jotta saataisiin neidin kuntoa hieman ylöspäin, jotta ratsastuksesta olisi sitten enemmän hyötyä, kun saa jotain tehtyäkin, ennen kuin kunto pettää.

Ikinä en ole noin ison hevosen kanssa touhunnut, joten ensimmäinen kerta oli hieman outoa, mutta nyt se tuntuu jo ihan normaalilta. Aina ennen tai jälkeen juoksutuksen, leikitään seuraan johtajaa leikkiä ja tyttö oikein tykkää siitä..saa tehdä vaikka millaisia kiekuroita ja tamma sen kun matkii perässä ja seuraa nenä selässä kiinni.

Huomenna olisi taas molemmat suunnitteilla liikuttaa..

Seballa kävin vain ilman satulaa kävelemässä ja otin pari ravipätkää. Maneesissa oli varaus ja ulkona satoi vettä, joten piti antaa maneesin varaajalle tilaa, kun on siitä maksanutkin. Eipä nuo kevyemmät päivät onneksi haittaa, kunhan niitä ei liian usein tule, niin kuin nyt on päässyt käymään, koska ranteessani on/oli rasitusvamma. Nyt se onneksi on jo parempaan päin ja ensiviikolla taas valmentaudutaan urakalla! Neiti sai myös torataina hokkikengät niin huomenna lähdetäänkin sitten kunnon maastolenkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti