maanantai 4. kesäkuuta 2012

Seban kesä korkattu

Lauantaina kävin Seballa ilman satulaa askellajit läpi ja oli niin vetelän oloinen neiti, että jätettiin suosiolla ratsastus lyhyeksi, kun on tässä kaksi viikkoa putkeen jo neitiä liikutettukin.

Sunnuntaina Seba sai sitten ansaitun vapaapäivän ja tänään tallille mennessä, Seba oli päässyt minilaitumelle maistelemaan vähän enemmän ruohoa, ennen varsinaista laitumelle siirtoa. Oli muuten neidillä maha turvoksissa kun oli ilmeisesti oikein hotkinut kaiken mitä suuhunsa sai. Kyllä muuten tulikin sitten ratsastaessa perästä sitä tavaraa ulos. Onneksi, ettei ähkyn vaaraa tollaisen hotkimisen takia tule.

Seba oli edelleen hieman vetelä ratsastaa, mutta loppua kohden parani. Mentiinkin sitten kolmea laukkapuomia, jotka laitoin keskihalkaisijalle. Puomien jälkeen seinään seis, etuosakäännös ja uusi laukannosto. Oli varmaan ensimmäinen kerta, kun Seba ei innostunut laukkapuomeista niin, että ei meinaa pysyä pöksyissään.

Ollaan nytr reenattu enemmän sulkutaivutusta ja pikkuhiljaa sekin alkaa luonnistumaan. Tänäänkin sulut sujuivat paremmin kuin viime kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti