lauantai 2. kesäkuuta 2012

Kisakunnossa vai kesäkunnossa?

kukkuu
Seba on hoikistunut aika paljon. Sivuilta on hävinnyt ylimääräiset ja kylkiluutkin jo vähän näkee. Ilmeisesti lisättävä vähän kauran määrää ja reenattava vähän enemmän selkälihaksia, niin saadaan kylkiluut piiloon. Eikun innareita pomppimaan.

Käytiin eilen (to) maastossa ja meillä oli hurjan kivaa. Otettiin jopa tosi reippaita laukkapätkiä ja yksi meinasikin päättyä vähän huonosti. Lyhyesti sanottuna Seballe tuli rattilukko ja jarrut petti ja 90 asteen kurvi edessä. Onneksi Seba juuri ja juuri tajusi, että pakko hidastaa ja teki äkkinäisen hidastuksen ja käännöksen. Ei ihan menty päin metsää ja puita mutta pusikon kautta kyllä käytiin. Lenkin jälkeen olikin sitten polvien kohdalta sisäpuolelta jalat mustelmilla kun sai niin kovaa puristaa, että saisi vauhtia hillittyä. Muuten lenkki meni hyvin, vaikka jarrut olivatkin välillä vähän hitaat. Yritän pitää nyt maastoilun mahdollisimman kivana asiana Seballe, jotta se taas tottuisi käymään siellä ilman mitään ihmeellisiä temppuiluja. (muunmuassa ojaan peruuttamiset, kun ei halua mennä eteenpäin)

Tänään (pe) kävinkin sitten juoksuttelemassa ja irtojuoksuttelemassa Sebaa maneesissa ja laitoin toiselle pitkälle sivulle yhden esteen, jos neiti vaikka haluaisi hypätä.

Alla onkin video, kuinka Seba itse omasta tahdostaan hyppää. Video näkyy hieman huonosti, kun puhelimella otettu, mutta kyllä siitä selvää saa



Otin myös kuvia Sebasta ja sen tämänhetkisestä ulkonäöstä. Kuvista huomaa, että kylkiluut vähän näkyy. Onneksi ei kuitenkaan liian laiha vielä ole.




Seballa oli myös keskiviikona kengitys ja kävin torstaina ostamassa Seballe sinkki-kupari jauheen, joka auttaa kavioita, harjaa ja karvaa pysymään kunnossa. Tosin pääasiassa se on tarkoitettu kavioihin, kun ne nyt näyttävät kesällä aina kuivuvan ja pintä halkeilee. Josko olisi apua. Biotiini ainakin auttoi, mutta se oli loppunut, kun olin sitä ostamaan menossa, joten päädyttiin sitten toiseen vaihtoehtoon, jolla on sama tarkoitusperä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti