torstai 31. toukokuuta 2012

Kesälomasta haaveilua..

.. Ja sen kyllä Sebasta huomaa. Neiti on ollut lähipäivinä aika laiska. Johtuu ehkä myös siitä, että tässä ei ole taas melkein kahteen viikkoon ollut vapaapäivää. Nytkin on niin nätti keli että kai se on lähdettävä kevyesti maastoilemaan. Josko sitten la tai su olisi se ansaittu vapaapäivä.

Jokatapauksessa. Seba ei siis ole ollut mikään paras ratsastaa, kun on saanut vähän eteenpäin tuupia. Välillä tulee sellaisia virtapiikkejä, että yhtäkkiä karataankin alta.

Ollaan nyt paljon jumpattu. tehty tosi paljon väistöjä , ympyrällä väistätetty takaosaa vuoroin molemmille puolille, avoja, ja toissapäivänä harjoiteltiin sulkujakin. Seba oli aika ihmeissään. Huomaa, että ei ole helppoa Seballe mennä sulkutaivutuksessa, kun sitä ei ole juurikaan menty. Nytkin vähän tarkoituksella ylitaivutin sulussa, jotta neiti hoksaisi, miten päin siinä oikein mennään.

Toissapäivänä reenailtiin myös laukanvaihtoja.

Niin joo. Seba sai eilen uuden vuokraajan. Hän käy myös säännöllisen epäsäännöllisesti minun tunneillani. Sain myös kengittäjän eilen paikalle ja nyt on Seballa hienot uudet monot. Kaviot ovat kesää vasten ruvenneet taas kuivumaan. Eikun Botiinia ja MSM jauhetta kehiin. Meinaa taas kavion pinta halkeilla. Mikähän tässä kesässä oikein on?

Lisää kuvia Killerin kisoista

(c) Liisa Autio

(c) Liisa Autio

(c) Liisa Autio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti