torstai 7. kesäkuuta 2012

Kesän huumaa

Seballa on alkanut kevät karkelot.. Neiti oli päässyt isolle laitumelle yksin ja kun hain sisälle, alkoi hirveä kiljuminen, että mihin kaverit jäi. Sama jatkui vielä kentälläkin.

Sain tutun kuvaamaan meitä näin pitkästä aikaa.. Mentiin ihan vain askellajeja läpi ja tarkoituksena oli vain saada Seba edestä rennoksi ja samalla eteenpäin pyrkiväksi. Alku oli aivan kamalaa. Sisäpohkeet puuttui ihan täysin ja kytätä piti joka paikkaan. Alussa neiti oli myös laiska. Sanoinkin ratsastuksen aikana, että " Ihan varmaan taas vasta viimeiset 10 min menee hyvin " ja niinhän siinä kävi. Lopussa sain onneksi Seban kivaksi,rennoksi ja eteenpäin pyrkiväksi.

Kun vein Seban takaisin laitumelle, niin neiti lähtikin saman tien laukkailemaan laitumen toiseen päähän ja etsimään kavereita ja samalla huusi kuin hyeena.. Huhhuh, kun kesä sekoittaa joidenkin päät.







KUVAT OTTANUT MINNA NÄRHI

Eilen kävikin ns. ensimmäistä kertaa Seban uusi vuokraaja ja olin mukana vielä neuvomassa. Laitoin heille 4 puomin ravipuomit. Meinasi taas Seba olla aika laiska, mutta loppua kohden parani. Seba uskalsi jopa jo ihan pikkupätkiä rentoutua edestä. Lauantaina onkin heillä sitten ensimmäinen kerta, kun menevät ilman minua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti