tiistai 1. toukokuuta 2012

Vapun kuulumiset.

Kuva sunnuntailta ( Taas on päässyt maha kasvamaan, kun on ollut pari vapaapäivää..joku nelijalkainen taitaa olla vähän liiankinvhyvä rehunkäyttäjä)

Oltiin viikonloppu kavereiden mökillä, jossa syötiin hyvin, ja nautittiin ihanasta kevätsäästä. En saanut ketään liikuttelemaan Sebaa, joten neiti vietti vapaan viikonlopun (pe,la). Sunnuntaina kuitenkin reissun jälkeen kävin vähän juoksuttelemassa Sebaa ja ajattelin, että hitot raipasta kun kuitenkin energinen pakkaus luvassa.. No ei tosiaan. Seba oli laiskan pulskea ja olisi varmasti halunnut vain jatkaa lomailua!

Maanantaina kävin ratsastelemassa Seban läpi. Kentälle ei vielä päässyt, vaikka kaunis keli sinne houkuttelikin, joten mentiin maneesiin. Maneesin pohjasta on noussut vettä ja joissain kohdin oli aikamoisia lällikohtia, joten oli vähän mietittävä miten ja missä ratsastaa. Varsinkin kun meitä oli maneesissa yhtäaikaa kolme ja oikeastaan koko toinen laita oli käytöstä pois. Sain kuitenkin yllättävänkin nopeasti Seban ratsastettua läpi ja se otti hyvin kuolaimen vastaan. Kokoajan oli tuntuma siellä suussa, eikä ollut sellainen meininki että ohjat lerpattavat pyykkinaruina. Eikä myöskään niin, että toisessa ohjassa ollaan kiinni ja toinen viuhuu pyykkinaruna. Alussa Seba ei taas meinannut pyrkiä eteenpäin mutta loppua kohden parani kokoajan huomattavasti.

Tänään pääsikin sitten jo kentälle ja menin ilman satulaa taas askellajit läpi. Alussa otin väistöä uraa pitkin ja puolessavälissä pitkää sivua voltti. Taas Seba oli kokoajan hyvin kuolaimella ja ihan yllätyin!
Lopussa meinasi mennä hommat vähän pieleen, kun kentän viereen tuli pieni traktori lanaamaan tietä. Pieniä mukavia pyrähdyspomppuja tuli, mutta muuten neiti käyttäytyi hyvin. Lopussa Seba oli niin hyvin kuolaimella, että en meinannut malttaa lopettaa ratsastamista ollenkaan. Tulin heti loppuravien jälkeen alas ja kävelytin loppukäynnit maastakäsin.

Seba oli myös polkenut takajalkaansa hokilla reiän, mutta eipä näyttänyt kipeä olevan vaikka pesin sen vedellä ja hankasin sitä oikein kunnolla, kun oli niin mutainen ja vertakin oli suhteellisen paljon tullut.

Perjantaina toivottavasti on estevalmennus, jos vaan maneesin pohja sen sallii! Yritän saada jonkun kuvailemaan!Tällä viikolla olisi myös tarkoitus pestä Seba ja Seban loimet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti