sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Väistöjä,väistöjä ja väistöjä

Otsikkohan sen kertoo..Tänään panostettiin väistöihin gramaanien kanssa. Käynnissä aloitettiin pitkällä sivulla uraa pitkin väistöä, puolessa välissä voltti ja taas väistöä. Ravissa otettiin väistöä uran sisäpuolelta uralle ja pikkupätkät myös pitkällä sivulla uraa pitkin. Laukassa taas mentiin keskihalkaisijalle ja siitä väistöä, jonka jälkeen laukanvaihto. Seba väisti laukass atosi hyvin vasemmalle, mutta oikealle takkusi kokoajan ja neidillä menikin sitten hermo ja heti kun väistöä pyysin, vaihtoi vain laukan ja pomppi ihan miten sattuu. Jankkasin asiaa niin kauan, kunnes sain sitä väistöä, ilman laukanvaihtoa. Lopuksi vielä tehtiin laukassa väistöä uralta, uran sisäpuolelle ja siinä saatiin oikeassakin laukassa lopuksi tosi hieno väistö.

Oli neiti muuten puhki ton reenin jälkeen. Ravissa painoi kädelle niin, että meinasi olkapäät irrota. Puolessavälissä ratsastusta saikin gramaaniohjan päästää jo löysäksi roikkumaan ja otin siitä tarvittaessa vain vähän pidätettä, kun meinasi laukkaväistöt tehdä neidistä kuumakallen.

Seballa oli ilmeisesti ollut tarhassa hauskaa. Keskellä tarhaa oli sellainen monttu, että olisi voinut kuvitella, että joku meteoriitti on iskenyt siihen. Ties mitä yrittänyt sieltä etsiä.
Tästä ei oikein näe kunnolla tuota monttua, mutta yrittäkää tarkasti katsella niin huomaatte!



Harmittaa kun en ole nyt saanut ketään kuvaamaan ratsastustani. Aina kun kaverin saa mukaan niin kappas vaan kun ei olekkaan kameraa mukana.

4 kommenttia:

  1. :D Sebastianilla ihan samat vinkeet kuin sisollaan. Meiltäkin löytyy tarhan keskeltä kunnon kaivaukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneks Sebastina ei sit oo ainut joka keksii kaiken näköstä tylsyyteen :D

      Poista
    2. Hih! joo, ei :D taitaa tulla verenperintönä. On sen verran samankaltaisia vinkeitä. Keräilin itse yksi päivä kiviä tarhasta kasaan, niin eiköhän toinen ollut seuraavana päivänä levitellyt ne taidokkaasti taikaisin pitkin ja poikin tarhaa, hassu :) Ja meillä se on hoksannut sen, että jos kaataa melassiämpärin puoli tyhjäksi, niin pääsee nopeammin juomaan sen makeimman "loppuliman".

      Poista
    3. joo näitä omia jekkuja kyllä löytyy..tuo taas veyäisee melassiämpärin alle puoleen minuuttiin :) sillä ei kyllä kauan nokka tuhise. Olisi kyllä mielenkiintoista nähdä joskus Sebastian :) Kuvista päätellen ainakin hirveästi samaa näköä!

      Poista