tiistai 8. toukokuuta 2012

Klinikkareissu

Neiti pakkopilttuussa

kolmen rauhotuspiikin jälkeen.

Lähdössä pois ja edelleen poni kun lahna
Aamulla tuli tallilta puhelu, että kengittäjä ei ollut pystynyt suuhun vilkaisemaan, kun Seba ei antanut koskea päähänsä. Tallin omistaja oli viemässä Sebaa pihalle ja laittamassa riimuja ja samassa hytäkässä hipaissut Sebaa poskeen , niin neiti oli hyppinyt pitkin seiniä. Syöminenkään ei kuulemma aamulla onnistunut. heinätuppo kyllä otettiin suuhun mutta sen kanssa vain käveltiin tarhassa. Kaiken lisäksi vasen poski oli todella turvonnut. Kuulemma nytti ihan muotopuolelta.

Sain äkkiä varattua ajan klinikalle ja kun menin tallille , oli Seba kuulemma koko aamupäivän syönyt sitä samaa heinäkasaa ( Normalisti hotkisi noin puolessa tunnissa koko kasan)

Toinen tallin omistajista sitten lähti heittämään meitä klinikalle ja Seba meni yllättävn nätisti koppiin.

Klinikalla Seballe sai antaa 3 kertaa rauhottavaa. Ensin 2 kertaa, jonka jälkeen se siirrettiin pakkopilttuuseen, jossa annettiin vielä yksi rauhottava satsi. JA SILTI neiti yritti taistella vastaan. Oli näköjään jonkin verran kipeä. Pakkopilttuuseen siirryttäessä Seba hoiperteli jo niin pahasti jalat ristissä, että mietin jo, päästäänkö sitä 10 metrin matkaa ehjin nahoin. . Kaiken lisäksi Sebaa jouduttiin vielä nenästä puristamaan raudoilla jotta pysyi paikallaan. Sitkeä kaveri, ei voi muuta sanoa.

Poskesta löytyi pieni mätäpiste joka puhkaistiin, mutta mätää sieltä ei tullut. Kaikenmaailman aineilla sitä suuta lotrattiin ja paisetta puristeltiin ja rassattiin, mutta siltikään ei mitään tullut ulos. Hampaatkin raspattiin varmuuden vuoksi sähköraspilla, etteivät ne ainakaan töki, mutta siisti suu kuulema oli, että hampaista ei ainakaan ollut johtunut tuo paise.

Ell epäili jotain pistoa "vieraasta esineestä", joka on sitten tulehtunut. Patti ultrattiinkin, mutta mitään erikoista siellä ei näkynyt, paise kyllä näkyi, mutta ei mitään sen suurempaa. Ei ollut edes tikkua. Nyt ainakin siellä poskessa on sormenpään kokoinen reikä.

Antibioottikuuri,kipulääkettä ja suun huuhtelua ohjelmassa päivittäin, sekä taluttelua. Jos ei muutamaan päivään patti hellitä,syöminen heikkenee tai kuume nousee niin ennen perjantaita mentävä uudestaan klinikalle.

Kiva lasku ainakin tuli jos ei muuta!

2 kommenttia: