torstai 10. toukokuuta 2012

Sairaslomakuulumisia


Päivänsäteet

Kahtena ekana päivänä toinen tallinomistajista on piikittänyt Seballe antibiootin ja tänään tein sen itse..aina se on yhtä kauheaa..Kädet täristen sitten kuitenkin sen tein.. Olihan Seballa mahahaavaankin antibiootti ja silloinkin piikitin mutta.. SILTI se on aina kauheaa!!

Kipulääkekkin saatiin jauheena, joka on kuulemma pahaa. olen sekoittanut sen melassiveteen niin ei taas 10 sekunnin päästä ole melassivedestä mitään jäljellä. Hyvin maistuu.

Eilen kävin vain pikaisesti tallilla harjailemassa ja antamassa kipulääkkeen sekä huuhtomassa suun. Ajattelin sitten että pästän Seban kentälle temuamaan irti. Seba vain juoksi reunasta reunaan keräten kaiken mahdollisen mitä suuhun sai, joten eihän siitä mitään tullut.. Lähdin sitten viemään Sebaa takaisin sisälle ja avasin kentän portin, niin silloin se keksi sinkasta ja seuraavana se olikin tallin pihalla irti. Onneksi sain vain heinätupon avuin sen kiinni. Ilmeisesti hieman tota pöllövirtaa.

Tänään kävin Jasun kanssa irtojuoksuttelemassa Sebaa maneesissa. Ensin juoksuteltiin riimuilla alkuverryttelyksi ja sitten laitettiinkin este pitkälle sivulle, ilman kujaa. Ensin este oli joku 70cm pysty. Seba meni sitä niin innokkaasti itsekseen molempiin suuntiin, että tehtiin siitä sitten tasaokseri, noin 80cm, jota Seba loikki nätisti ympyrällä. Jasu ja minä vain seisottiin maneesin keskellä ja naurettiin kun Seba itse ympyrällä hyppi estettä ja vaihtoi itsekseenkin välillä suunnan. On siinä estehevonen. Korvat pystyssä se rennosti vain paineli menemään.

Harmi että puhelin oli tallissa, niin en saanut videota tuosta tapahtumasta.. eipähän tarvitse Seballe rakentaa enää kujaa kun homma onnistuu noinkin! No joo.. saas nähdä onnistuuko sama enää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti