maanantai 9. huhtikuuta 2012

Tilannekatsaus

Huopa töröttää, korvat höröttää ja jalat harittaa.. :)


Hehheh..Otsikko melkein kuin jääkiekosta.. No kuitenkin, en ole nyt hirveämmin päivitellyt, koska mitään erikoista ei ole tapahtunut. Koppia etsin vieläkin kisoihin.

Seballa on ollut nyt pääsiäisen ajan aika kevyttä. Ollaan pääosin vain löntystelty menemään kentällä ja pellolla. Tänään kuitenkin sitten reenattiin hieman rankemmin ja tehtiin laukkapohkeenväistöstä laukanvaihtoja. Ravissa verryteltiin nelikaarisella kiemurauralla ja siirtymisillä. Otettiin myös etuosakäännöksiä.

Tämä saattaa kuulostaa todella ihmeelliseltä, mutta koittakaa kestää!! Ratsastuksen jälkeen kokeilin vähän minulle ja Seballe uutta juttua. Seba ei ole koskaan astunut jaloille tai kävellyt päälle, pysähtyy aina, kun minäkin pysähdyn, kävelee, kun minä kävelen. Testasin vähän meidän suhdetta ja hyvinkin epänormaalilla tavalla ja uskon ettei kukaan muu ole näin tehnyt.

Puhelinlaatu on aina yhtä huima
Otin Sebaa vasemmasta etupolvesta kiinni ja nostin jalan ilmaan. Laitoin oman jalkani Seban jalan alle ja laskin kavion jalkapöytäni päälle. Tein tämän useasti ja kertaakaan neiti ei astunut jalalleni. Joko se ensin jäi pitämään sitä kevyesti kengänkärjellä jalkapöydälläni, jonka jälkeen siirsi jalan taakseppäin pois tai sitten se otti kavionsa heti jalkani päältä pois.. Neiti oli niin tyynen rauhallinen ja rupesin nauramaan, että " etkö oikeesti halua talloo mamin varpaita". Minähän se aina sitä otusta komennan ja huudan sille. Hassu tyttö. En suosittele teitä kokeilemaan samaa!!!

Sitten lisää kivaa asiaa.. Tilasin Seballe kisoja varten ja muutenkin vähän uusia juttuja Hööksiltä. Tilauksessa tulee uusi satulan alusta, pehmusteet niskaan, sekä turpaan (käytän vain niskaan) ja uudet riimut ja riimunnarun, joita olisi tarkoitus käyttää vain kisoissa. saas nähdä miten käy!
Satulan alusta

Juuri oikean väriset riimut!!!!

Samoin naru

ja pehmusteet !

3 kommenttia:

  1. ...Eihän kisoissa voi käyttää riimuja! Mut on kyllä aika supernaisellisen väriset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne riimut kuletukseen menee suitsien päälle.. eipähän tarvitse paskaisia tarhassa mudattuja riimuja laittaa :) Kyllä joku ne huomaa kun kopista poistutaan ja takaisin mennään! Ja on joo aika Sebamaiset värit..tai varmaan enemmänkin mun väriset :D

      Poista
  2. Nojoo, hevonenhan tykkää siitä mitä sille laitetaan, ei oo sananvaltaa ;D Vaikka joskus kyllä huomaa et vähän nolottaa jos nutturan tai jonkun väsää..

    VastaaPoista