keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Kisakausi alkuun pienellä viivästyksellä

Lahna ei oikein ollut kuvauksellisella tuulella
Eli nyt olisi suunnitelmissa lähteä Seban kanssa Killerin aluekisoihin 29.4.  Kuskaaja on jo, mutta homma on koppia vaille valmis ja kunhan Seba ja minä pysytään terveinä (*koputan puuta*)

En vielä kyllä ilmoittautunut, mutta sen kerkiää tehdä. Olen nyt jo ihan tohkeissani. Täytyykin ottaa tuossa lähiaikoina kunnon ratatreeni alle. Menen joko 80 ja 90 tai pelkän 90. En vielä tiedä. Katsotaan se sitten lähempänä.

 Eilen menin Seballa ihan perusjuttuja, askellajit läpi ja muutaman pohkeenväistön ravissa. Neiti oli kivan rento ja letkeä. Alussa oli vähän nihkeä mutta alkulaukkojen jälkeen löytyi se oma moottori.

Kenguruloikka
Olin tosi tyytyväinen, kun oli niin rento meininki. Sai vain oikeastaan humputella kyydissä. Keskityin reippaaseen asettamiseen sisälle, varsinkin oikeassa kierroksessa, koska siinä kierroksessa sisälle asettaessa neiti helposti liiraa sisälle päin. vasemmassa kierroksessa taas liiraillaan helpommin ulospäin.

Tänään en kerkeä millään tallille, koska en saa kyytiä ja saisin auton vasta niin myöhään. Ei yksi vapaapäivä onneksi pahaa tee.

Seballe pitäisi ostaa myös uusia loimia. ainakin uusi fullneck fleece ja uusi kevyempi talliloimi. joko Vohveli tai sitten puuvilla. Uudet suitsetkaan eivät olisi pahitteeksi, evätkä uudet bootsit ja kisasuojat. Odotellessa ensin niitä dollareita.. Onneksi olen töissä nykyään! Nyt palkka ei kyllä kovin häävi ole, mutta toivotaan, että 2 kk päästä se sitten suurenee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti