maanantai 12. maaliskuuta 2012

Hups..

Törmäsinpä tänään tallilla eläinlääkäriin.. Seba olisi pitänyt rokottaa ensikuussa, mutta kappas..rokotettiin nyt.. Tulipahan kevään matolääkekkin annettua.

Katsottiin ell:n kanssa parhaaksi rokottaa nyt, kun neiti vielä puoliksi lomailee, niin ei sitten heti kun satulan saa selkään niin tarvitse rokotuksen takia lomailla.

Mentiin sitten rokotuksen jälkeen käppäilemään ilman satulaa kentälle, mutta oli niin hirveä tuuli, että yhdessä vaiheessa meinas Sebakin varmaan lähteä lentoon. Siirryttiin suosiolla maneesiin, vaikka siellä oli kohta alkamassa varaus. Kerettiin kuitenkin reilu puolituntia mennä maneesissa ja saatiinkin käynnissä kivoja väistöjä aikaiseksi, niin pituushalkaisialta uralle päin, kuin pitkää sivua pitkinkin. Olikohan tuo nyt ihan oikein kirjoitettu ?!?!?!

Jumppasin paljon Seban takapäätä. Väistätin ympyrällä Seban koko takapään vuoroin ympyrän sisäpuolelle ja ulkopuolelle. Samoin mentiin myös avoa ympyrällä ja uraa pitkin. Otettiin myös pari pikkupätkää ravia, jonka jälkeen otin uraa pitkin käynnissä väistöä, ja kesken väistön, siirryttiin raviin, niin, että väistö säilyy ja ravi pysyy yllä. Se se vasta hyvää jumppaa onkin!

Lopuksi vielä taivuttelin sebaa pienillä ympyröillä molempiin suuntiin..

Tänään Seba oli myös saanut koko talven ensimmäisen hokinpolkeaman aikaiseksi. Oli ihan  pieni ja ruununrajan yläpuolella. Putsasin senkin varmuuden vuoksi samalla kun putsasin mahan haavan.

Huomenna onkin sitten luvassa kengitystä.


Edelliskesän kuvia.. sais jo tulla nuo kesäkelit..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti