tiistai 17. tammikuuta 2012

Onneksi en suunnittele kovin pitkälle


Terveisin rasitusvammasta kärsivä. Nyt on peruuntunut jo kouluvalmennus ja muut ratsastussuunnitelmatkin menneet pieleen. saas nähdä tarvitseeko huominen aamutallinkin teko perua.  Eli tosiaan on nyt muutaman päivän ollut ranne aivan tajuttoman kipeä. En yhtään tiedä mikä siinä on, kun en jaksa mennä lääkäriin. Veikkaisin vain, että jonkinlainen rasitusvamma. Tosiaan sunnuntaina pystyin vielä ratsasmaan, mutta illallahan se sitten myrkyn lykkäsi, kun ranne vain kipeytyi. EIlen Jemppu kävi tallilla ja en juurikaan mitään tehnyt ja ranne taas vain kipeytyi. No okei illalla siivosin, mutta sinä se. Eilen , enkä sunnuntaina ajanut edes autoa, eikä kyllä tarvinnutkaan ja tänään kun lähdin tekemään aamutallia ja otin siteet pois kädestäni, Oli erittäin huono ideä lähteä edes autolla ajamaan. Ihan hyvin sujui kun tuolla teillä poukkoili, mutta auta armias kun jouduin esimerkiksi risteyksessä kääntämään kaksin käsin rattia. Kyllä oli sitten vihlovaa kipua. Rannetta myös särkee kokoajan.

No siitäpä puheenollen aamutallin tekokin oli ihan täyttä tuskaa ja pistinkin sitten Jempulle viestiä, haluaisiko hän esim valmennuksen, tai käydä edes puolestani tallilla, koska olen käsipuoli. Sunnuntaina oli jo iso ongelma putsata kaviot ja harjata.

No mutta tuumasta toimeen, lähdenkin kohtapuoliin pitämään Jempulle estevalmennusta. Katsotaan miten käy, kun neiti on nyt hypätessä ollut aikamoinen energiapallo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti