torstai 19. tammikuuta 2012

Nyt alkaa treeni ilman jalustimia!

Käykää katsomassa Jempun blogista valmennusvideo eiliseltä. Nyt haettiin vain sitä hyppytuntumaa kun pitkä tauko takana ja ensi kerralla keskitytäänkin sitten urakalla käsiin. Eilen pistin Jempun vain tekemään, enkä hirveämmin huudellut, jotta saataisiin vain paljon toistoja.

 
Luin, ilman jalustimia ratsastamisen hyödyistä sain ahaa- elämyksen/opetuksen. Olen hieman vino(painoni toisella puolella enemmän), joten ilman jalustimia kun ratsastaa, niin on rehellisesti korjattava istuntaa, ettei keikahda kokonaan toiselle puolelle. Myös tasapaino kehittyy ja istuntaa muokkaa myös ilman, että tukeutuu jalustimiin tai toiseen jalustimeen, niinkuin minä teen.

Ideaksi siitä sain, että voisi myös ilman jalustimia hypätä pikkuesteitä, jotta joutuu hallitsemaan kehoaan enemmän!

Tänään menin Seballa taas kuolaimella, ilman mitään apuvermeitä ja hui kauhistus millaista pulumeininkiä se oli.. Viimeiset 15 minuuttia sain sen rentoutumaan ja myötäämään ja luottamaan, että kuolain ei sitä tapa :D Jouduin aika reilusti välillä myötäämään sisäohjasta, että neiti uskalsi rentoutua, olin välillä jopa ihan etukenossa myödätessää ohjasta. Ulko-ohja pysyi kuitenkin tuntumalla kokoajan. Pikkuhiljaa sitten pienensin sisäohjalla myötäämistä ja tuli jo pätkiä, kun ei tarvinnut enää myödätä ja neiti uskalsi olla rento.

On se kuolain vaan joillekkin niin outo ja ihmeellinen asia. Täytyy taas ottaa tavaksi mennä kuolaimella ja laittaa taas joku kokeneempi sinne selkään. Huomenna jatkuu kuolainsiedätys...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti