perjantai 20. tammikuuta 2012

Ikävä vanhoja muistellessa ja suunnitelmia ensiviikolle


Voi noita aikoja kun Sanna ja Sasu olivat vielä tikkakoskella. Tuli ihan ikävä yhteisiä touhuja. Maastolenkkejä,yhteisiä estetreenejä ja muutenkin päiviä porukassa.Videossa esiinnytään myös minä ja Seba.

Ensiviikolle on suunnitelmissa vaikka ja mitä. 2 kaveriani on tulossa tallille. Toinen, ei koskaan ole ratsastanut ja haluaa lähteä kokeilemaan, miltä hevosen kanssa puuhailu tuntuu. Toinen taas on vanha ystäväni, jonka kanssa vuokrasimme hevosia kuohulta ja olimme samassa ratsastuskoulussa. Hänellä on pitkä aika siitä, milloin on viimeksi ratsastanut, joten hän tulee Sebaa kokeilemaan.

Tiistaina Seba joutuu kokeneemman ratsastajan kynsiin. Saas nähdä, miltä Seba silloin näyttää! Aina on hienoa katsoa, kun joku kokeneempi ratsastaa omalla hevosella ja tietää, mitä tekee.

Myös äitini pitäisi tulla tässä lähipäivinä toisen kerran Seban selkään. Äiti on pienempänä ratsastellut puskahevosilla, mutta siinäpä se sitten onkin. Hevosen käsittelyyn äitini kyllä on joutunut monesti. muunmuassa kisoissa taluttajan rooliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti