maanantai 7. marraskuuta 2011

PoPRa alue 90cm rata (video)

Tässä se nyt siis on..Kauden viimeisistä kisoista video!





Seba oli alussa todella rento ja letkeä, kun odotettiin kunnon verryttelyn alkua maneesiin. Verkattiin siis ravissa kentällä. Saman tien kun maneesiin päästiin niin tuntui että Seban kisarattaat aivoissa lähtivät hyrräämään. Oli muuten melkoinen ruutitynnyri. Päätä heiteltiin ja kävelystä ei meinannut tulla mitään. Kerran verkassa Seba kielsi okserille, koska en päässyt kunnolla tulemaan, erään ratsukon ollessa tiellä, enkä enää viitsinyt kääntää esteen edestä pois. Toisella kerralla meni kyllä yli nätisti.

Itse ratahan alkoi epävarmalla fiiliksellä, kun Seba rupesi kyttäämään KAIKKEA! no eikun eteenpäin vaan. Kaksi ensimmäistä estettä mentiin ok, kunnes kolmannelle esteelle tultiin molemat epävarmasti. Seba ei oikein tiennyt mistä menisi ja minä jähmetyin kyytiin, Seba ei ensin meinannut hypätä ja lopuksi hyppäsi esteen "läpi". Kolmas este oli suhteutetun eka, joten nelos esteellekkin tultiin hieman hassusti, mutta jalat nousi. Sen jälkeen rupesi luistamaan. Kuudes este oli muuri, jolle Seba epäröi myös ja muutamalla karjaisulla päästiin hyvin yli. Videosta huomaa hyvin, kuinka paljon helpompia Seballe ovat okserit.Ja Seban jalat olivat aivan solmussa koko radan ajan..en tiedä johtuiko siitä,että päästiin verkkaamaan vain vasempaan kierrokseen.

Olen rataan silti tyytyväinen, minusta se oli suhteellisen ok, katsottuna, kuinka pitkä kisatauko meillä on ja sairaslomakin Seballa oli noin pari kuukautta sitten. 4 virhepistettä ja sijoitus 13/20

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti