maanantai 15. elokuuta 2011

pikakuulumisia


Lauantaina töiden jälkeen menin vielä tallille, mutta olin hieman väsynyt kerrostalojen rappusien juoksemisesta edestakaisin..Eikun suitset päähän ja ilman satulaa jolkottelemaan. Käynnissä taivuteltiin tosi paljon. Sulkuja,avoja, ympyrällä etuosa ulos ja takaosa ulos. Ravissa ja laukassa otin vain pienet pätkät, jonka jälkeen päästin Seban hetkeksi irti. Oli niin kuuma, ettei Sebakaan jaksanut riehua, vaikka nätisti kyllä juoksi maneesia ympäri.

Eilen oli vähän pirteämpi päivä ja ajattelin että otanpa kuolaimen neidille suuhun pitkästä aikaa. otin avuksi gramaanit. Sain hyvin Seban taivutettua molempiin suuntiin ja välistä jo tuntui ettei se olekkaan niin vino. Kuolaimella on hieman parempi irrotella ja taivutella. yllättävän kevyeksi Seba jäi kuolaimella,vaikka yleensä se puree kiinni ja painaa kädelle niin vietävästi että huhhuh!

Valmennus sunnuntailta taas peuunrui, kun ajat eivät osuneet kohdilleen. Itselläni oli iltapäivällä ristiäiset, ja valmentajan kyyti ei osunut kohdilleen.

Varasin Seballe myös kengityksen, madotuksen ja raspauksen, niin on kaikki hoidettu alta pois :)

Seballe muuten on jäänyt pieni patti polveen potkusta. saa nähdä lähteekö pois.

1 kommentti:

  1. Linkkasin sun blogin muuten mun blogiin. Tein vähän uudistuksia ja jatkoin sitä mun vanhaa enemmän hevosblogipainotteisena eri osoitteessa. Kurkkaa : Bardockboy.blogspot.com

    VastaaPoista