keskiviikko 17. elokuuta 2011

Klinikkareissua odotellessa

Seba juuri saapunut suomeen

Seba saapunut suomeen

Ell kävi eilen tallilla, raspasi ja toi matolääkkeen. Samalla pyysin tarkistamaan vasemman etupolven johon ajax potkaisi. Ravuutin tallin pihassa kovalla tiellä ja sanoi että hieman lyhyempää astuu,mutta ei onnu,voi olla jäykkä, kun turvotusta vielä. Sen jälkeen ell taivutti polvea muutaman minuutin, jonka jälkeen taas ravattiin tiellä, ja jalka lähti ravissa alta, eli ontui muutaman askeleen todella pahasti..taas minuutin päästä astui vain lyhyempää. Käytetään Sebaa nyt sitten klinikalla kuvauksissa, ettei ole luunsirua tai pientä murtumaa yms jalassa, koska tuollainenkin voi olla aika oireeton vaiva. Innoissaanhan neiti kuitenkin liikkuu ja mielellään.

Onneksi saa nyt suht normaalisti liikutella, mutta esteet ja puomit pois. Varasinkin valmentajalta kouluvalmennuksen, jossa painotetaan minun istuntaa.. Seballe helppoa, minulle haastavaa.

Eilen ekaa kertaa olin avustamassa raspauksessa. Kielestä kiinni ja pää paikallaan. Jossain vaiheessa Seballa meni niin hermo, että rupesi poukkoilemaan ja hyppimään pystyyn, joten tallin toinen omistaja (mies) tuli auttamaan voimakkaampana henkilönä, koska siinävaiheessa ei enää viitsinyt rauhoittaa.
Alku meni yllättävän hyvin. Oli vain pientä pään kääntelyä.

Käytiin myös Jasun ja Ajaxin (Kaverini Jasu ruvennut vuokraamaan Ajaxia talliltamme) maastossa. Ja pitkästä aikaa mentiin Seban kanssa osa ajasta edellä. päästiin jopa ravaamaan ja laukkaamaan nätisti, kun ei tarvinnut toisen perässä kiirehtiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti