torstai 11. elokuuta 2011

Ohjeistettu estetreeni

Valmentajani ei päässytkään pitämään valmennusta, joten reenasin itse ne reenit, mitkä oli tarkoitus tehdä ( olin ehtinyt kantaa jo esteet valmiiksi)Kysyin sitten valmentajalta mitä oli tarkoitus mennä ja niillähän me sitten toimittiin. Seba oli huippuhyvä. Tämähän oli ensimmäinen kerta "onnettomuuden" jälkeen kun hyppäsimme. yksi ainut puomi tippui suoralla linjalla. Meillä oli siis toisella sivulla pysty-pysty linja jonka väli oli 17m ja siihen piti saada 4-6 laukkaa. 4 laukalla jouduttiin aika paljon venyttämään ja jouduin paljon pyytämään eteenpäin. 6 laukalla oli huomattavasti helpompi, Seba kun pystyy niin pikkuruisen pieneen laukkaan että ei uskoisi :)

Toisella pitkällä sivulla oli 2 innaria, jonka jälkeen 9m ja okseri. Okseria sai nostaa ja nostettiinkin se 100cm asti.. Kiitos Sannalle avustuksesta ja kuvailusta.

Eilen sain Seban oikein kivaksi.Tehtiin ravissa hienoja avopätkiä. Käynnissä otettiin avojen lisäksi myös sulkuja, jotka ovat Seballe hieman hankalampia. Väistöjä otettiin vain muutaman askeleen verran pätkinä, jotka sujuivat loistavasti. Ollaan saatu ravi tosi hyvään malliin, mutta laukan kanssa pitää jatkaa työstämistä. Pikku lomailun jälkeen Seba on taas tarrautunut vasempaan ohjaan aika pahasti.

Alla estereeneistä video!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti