tiistai 17. toukokuuta 2011

Tippumisennätyksiä?

Killeri alue-este 80cm 24.4.2011

Nyt täytyy sanoa etten muista milloin viimeksi olen näin lyhyen aajan sisään lennellyt näin monta kertaa?!?! Tänään nimittäin taas tuli alas.. Menin ilman jalustimia laukkaa ja yriteltiin hieman reenata yksittäisiä laukanvaihtoja.. No taas en yhtään tiedä mitä kävi kun neiti yhtäkkiä pinkaisi vain alta pois ja keikahdin kyydistä perseelleen..

Sen jälkeen vasta homma alkoi toimia ja laukanvaihdot onnistui tosi hyvästä kootusta pienestä laukasta. Ravikin oli lopussa huikean hienoa, kun mentiin hieman avoja ja väistöjä ravissa.

Kai sieltä ensin täytyy tippua ennen kuin homma luistaa? :D

Tosiaan ollaan nyt 20.5 lähdössä Kansallisiin kisoihin Killerille 90cm luokka A.2.0 arvostelulla. Alueluokkahan se tietysti on, mutta Seba ei ikinä ole ollut noin isoissa kisoissa :) Saa nähdä miten käy.

Tänään soitin myös äkkiä kengittäjän kun etukengät huonosti kiinni. Onneksi kenkääjä pääsee jo huomenna.

5 kommenttia:

  1. On muuten Jyri Autio ratamestarina, tunnettu isoista radoistaan eli tapissa on ! Hyvä vielä meille, kun se on Paavolla ennen kisannu tää sama Jyri, täytyy nyt panostaa :D

    VastaaPoista
  2. nonni :D saas nähä mite meille käy..onneks A.2.0 arvostelu

    VastaaPoista
  3. Jep !Toi A.2.0 on vaa tyhmä siks, että pitäs alusta päättää jo tahti. Täytynee pidättäytyä siistissä radassa, kun ei uskalla päästää ettei hirtä kaasu :D

    VastaaPoista
  4. "isoveli" Sebastian toivottaa onnea kisoihin! :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos. Sitä onnea tarvittiinkin :) Ovat muuten veljensä kanssa todella samannäköisiä :)

    VastaaPoista