sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Kenraalireenit

Seba 13.5


Lähden nyt 20 pvä kansallisiin kisoihin killerille 90 cm luokan ja eilen tosiaan hypättiin Sannan ja Sasun kanssa rataa. Korkein este oli 95cm okseri, mut oli jtn 80 paikkeilla.
Reeni meni yllättävän hyvin. Seba kuunteli, eikä kolistellut kuin kerran sarjalla.Sannan äiti oli ottamassa videota ja Mia kuvasi järkkärillä,joten materiaalia myöhemmin :)

toissapäivänäkin Seba oli loistava ilman satulaa. Laukka ei karannut yhtään edes vasempaan kierrokseen. Neidillä kun tapana roikkua vasemassa ohjassa ja laukka silloin karkaa.Ilman satulaa saa niin hyvin istunnalla tehtyä, että ohjat uskaltaa välillä heittää poiskin.

Neiti 13.5
Torstaina pidin sitten vuokraajalleni Jempulle valmennuksen. Panostettiin korjaamaan Jempun istuntaa.Samoja virheitähän sieltä löytyi kun minultakin, mistä suurin oli se vinous, joka johtuu myös siitä,että Sebakin on hieman vino. Saatiin kuitenkin Jempun kädet tosi hyvään asentoon, vinoutta pienemmäksi korjausliikkeillä tasaisin väliajoin ja pohje saatiin paikalleen heilumatta kokoajan. Paljon mentiin ilman jalustimia.

Nyt sitte tallille Seban ja Mian Ajax hepan koulintaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti